Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN VOOR BLANCO ETIKETTEN

Adresetiketten maken

 

Zoekt u naar mogelijkheden om zelf adresetiketten te maken? Dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres! U profiteert namelijk van veel voordelen! De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden.

 

Voordelen Zolemba:

  • Snelle levertijden
  • Geen cliché- en stanskosten
  • Alles digitaal
  • Lage prijzen
  • Goede service
  • Eigen machinepark

Adressen printen op etiketten kan heel eenvoudig en snel. U kunt hiervoor gebruik maken van onze bestaande assortiment adresetiketten. Dit zijn thermische etiketten. De thermische etiketten gebruikt u in o.a. een Dymo printer, Brother printer, Seiko printer, Zebra printer of Toshiba printer. Voor deze thermische etiketten geldt een standaard levertijd van 24 uur. U kunt kiezen voor een levertijd van 3-4 of 5 werkdagen en ontvangt daarbij een korting.

 

De adresetiketten zijn van een hoogwaardig materiaal waardoor u een product heeft die u zonder problemen kunt gebruiken. Tevens hebben al onze adresetiketten een voortreffelijke kleefkracht waardoor ze op elk gewenst materiaal zijn te plakken. Daarnaast betaalt u bij Zolemba nooit te veel. Wij produceren onze eigen adresetiket waardoor wij de prijs kunnen drukken de kwaliteit kunnen garanderen. Een adres etiket is te gebruiken voor onder andere de Dymo labelprinter, Brother labelprinter, Seiko labelprinter, Zebra labelprinter en Toshiba labelprinter. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een labelprinter, dan kunt u bij Zolemba een keuze maken uit een uitgebreid assortiment labelprinters.

 

U kunt ook adresetiketten bestellen met full color opdruk. Ook kunt u uw eigen etiketten samenstellen bij Zolemba. De adresetiketten printen doet Zolemba op locatie in Haaksbergen. Zolemba heeft hier een eigen machinepark voor.

 

Zolemba gebruikt hiervoor de meest geavanceerde machines. Adresetiketten maken en adresetiketten printen gebeurd om een efficiënte manier. Er wordt met behulp van een laser uitgesneden, dit gebeurd op eigen locatie in Haaksbergen. Wij hebben een machinepark waar alle soorten en maten adresetiketten worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw adresetiketten maken tegen de scherpste prijzen voorzien van de hoogste kwaliteit.

Doordat u rechtstreeks besteld bij de producent betaald u niet onnodig veel voor tussenhandelaars. Hierdoor kunnen wij uw adresetiketten snel leveren. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven

 

Naast witte adresetiketten kunt u ook transparante adresetiketten bestellen. De transparante etiketten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten (alleen geschikt voor een Dymo labelprinter):

  • Dymo 99010 transparante adresetiketten
  • Dymo 99013 transparante adresetiketten

 

De 99010 transparante adresetiketten zijn enorm populair. De 99010 Dymo etiket heeft het formaat 89mm x 28mm. Deze worden veelal gebruikt als kleine adresetiketten.

De 99013 transparante adresetiketten zijn adresetiketten van een groter formaat. De 99013 Dymo etiket heeft het formaat 89mm x 36mm. U kunt meer tekst kwijt op een Dymo 99013 transparante etiket.  

 

Naast adresetiketten kunt u ook starterspakketten bestellen bij Zolemba. Deze starterspakketten worden ook ‘vervoerders starterspakketten’ genoemd. Deze vervoerders starterspakketten bestaan uit een printer (een Zebra printer of Toshiba printer) + 10 rollen verzendetiketten. De printers en verzendetiketten zijn ook los verkrijgbaar. Ook deze verzendetiketten worden op eigen locatie geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zelf de kwaliteit controleren en bewaken. Op deze wijze kunnen wij de beste kwaliteit etiketten aanbieden tegen de scherpste prijzen.

 

Tevens is Zolemba producent van naametiketten en alle andere etiketten op rol

 

Adresetiketten bestellen doet u dus bij Zolemba. Wacht niet langer en profiteer van het gemak van online bestellen van uw adresetiketten. Adresetiketten worden precies geproduceerd zoals u hebt aangegeven met drukkwaliteiten van de beste kwaliteit. Bent u echter niet tevreden over uw wijnetiketten, bel of mail ons!

 

Wilt u online een eigen adresetiket maken? Wacht dus niet langer om uw adresetiketten te maken bij Zolemba. Door middel van onze ontwerptool kunt u adresetiketten maken. Indien u een adres etiket wilt maken bij Zolemba dan profiteert u niet alleen van de lage prijzen, maar ook van de verkorte levertijden. Kortom: adresetiketten maken doet u voordelig en snel bij Zolemba!

 

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN VOOR BLANCO ETIKETTEN

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.