Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Onze nieuwe offerte pagina


NieuwsWist u dat

Bent u op zoek naar een oplossing op maat en zou u advies willen bij uw mogelijkheden? Zolemba gaat graag de uitdaging samen met u aan. Met de hulp van onze nieuwe offerte pagina kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Onze professionals zullen uw offerte direct bekijken en binnen één werkdag contact met u opnemen over de mogelijkheden van uw wensen.

 

Uw wensen zo snel mogelijk in uitvoering

Variabel data printen, originele ontwerpen, grote oplages of uw logo op dymo compatible etiketten: wij gaan ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. U kunt uw offerte aanvragen met behulp van onze nieuwe pagina. 

Zowel doelgerichte als ook algemene aanvragen behandelen wij snel, vrijblijvend en toegepast op uw wensen en budget. In onze module kunt u eventuele ontwerpen of informatiebestanden uploaden en uw maximale budget aangeven. Er is ook ruimte voor extra wensen en vergeet niet: geen uitdaging is te gek bij Zolemba!

 

Professioneel advies binnen 1 werkdag, gratis en geheel vrijblijvend!

 

Offerte aanvragen

 

 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.