Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

LabelDiscounter en EtiketXL zijn nu Zolemba


Nieuws

 Here it is! Uw nieuwe website om gemakkelijk etiketten te bestellen: www.zolemba.nl! Het gehele Zolemba team verwelkomt onze huidige en nieuwe klanten op onze nieuwe website!

 

Met onze nieuwe website kunnen wij nog sneller inspelen op de behoeften van onze klanten. De vernieuwingen zijn niet alleen te vinden in de menu’s, maar zijn voornamelijk te herkennen aan de geavanceerde en gloednieuwe etiketten configurator! Het nieuwe proces maakt het mogelijk om eigen gemaakte creaties te uploaden en in (grotendeels) elk gewenst formaat te ontwerpen. Naast deze innovaties hebben wij nog veel meer handige en praktische vernieuwingen in Zolemba.nl geïmplementeerd. Maar wat is er precies gewijzigd?

 

 nieuwe website om gemakkelijk etiketten te bestellen

 

 

Graag nodigen wij u uit om verder te lezen over de meest bijzondere wijzigingen en zelf een kijkje te nemen en zo onze site te ontdekken. Uiteraard bent u ook altijd welkom om contact met ons op te nemen voor alles omtrent Zolemba.nl, labels en etiketten!

Bedrukte en onbedrukte etiketten op één website

Het grootste nieuws is dat wij nu bedrukte en onbedrukte etiketten samen op één website aanbieden. Klanten van EitketXL en LabelDiscounter kunnen nu voor hun benodigdheden terecht bij Zolemba.nl. Zolemba levert de gewende, uitstekende kwaliteit in een nóg gebruiksvriendelijker jasje. Dit is zowel voor de klant, als voor het Zolemba team een grote vooruitgang.

 

Zoals op LabelDiscounter, worden ook bij Zolemba onbedrukte etiketten aangeboden. Blanco labels worden tezamen met de labelprinter gebruikt om onder andere:

  Daarnaast levert Zolemba, evenals op EtiketXL, bedrukte etiketten. Vooral met onze vernieuwde configurator heeft de klant de vrijheid zijn creativiteit te ontplooien.

Belangrijk voor u: Indien u in het verleden een account heeft gehad op LabelDiscounter of EtiketXL, bent u recent op de hoogte gesteld over onze mogelijke account migratie naar Zolemba.nl. Wegens de overzetting verzoeken wij u om uw account te controleren. Uiteraard kunt u contact opnemen, indien u verdere vragen mocht hebben.

De voordelen voor u

1. Verbeterde gebruikerservaring

Sneller producten vinden

Voor onze klanten hebben wij het nog makkelijker gemaakt om de gewenste producten terug te vinden op onze website. Gebruikers van Zolemba.nl kunnen nu eenvoudig zoeken op merk of gelijk de toepassing van de labels bepalen. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoeften en wensen van onze klanten.

Verbeterde zoekfunctie

Naast een eenvoudig en intuïtief te gebruiken menu heeft het Zolemba team de nadruk gelegd op een geoptimaliseerde zoekfunctie. Zodra de gebruiker begint te typen in de zoekfunctie vult deze geautomatiseerde zoekbalk de zoekopdracht aan met mogelijke overeenkomende artikelen. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om efficiënt de benodigde artikelen op onze website te vinden.

Verbeterde filters

De filterfunctie op Zolemba.nl is geadvanceerder dan ooit. Klanten kunnen helemaal zelf bepalen hoe gedetailleerd de filter moet zijn om het gewenste artikel te kunnen vinden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft de klant ook de best mogelijke belevenis op Zolemba.nl.

 

 

 

2. Een verfijnde configurator

Onze vernieuwde etiketten configurator geeft de klant de mogelijkheid een etiket volledig zelf te ontwerpen. Zowel de dimensies als het design zijn geheel zelf te bepalen. Door deze vrijheid is het mogelijk uw label compleet aan te passen aan de behoeften van het desbetreffende product.

Het slimme design van de software maakt het mogelijk processen tot een bepaalde stap te automatiseren, waardoor wij een nog snellere verwerkingstijd en scherper design kunnen garanderen. 

 

 

 

3. Sneller her bestellen

Gemakkelijk een recente order herplaatsen? Op onze nieuwe website is het mogelijk om met uw Zolemba account een vorige bestelling opnieuw te plaatsen. Het is mogelijk zowel de bestellingsgeschiedenis te bekijken, als ook deze orders opnieuw bij Zolemba te plaatsen.

De vernieuwde account omgeving versnelt het orderproces en automatiseert, zowel voor de klant als ook voor het Zolemba Team, de bestellingen.

 


 

Graag willen wij u uitnodigen ons te laten weten hoe u onze nieuwe website beleeft. Mocht u vragen, feedback, of uw waardering willen uiten, bent u meer dan welkom om ons te contacteren.

 

 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.