Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Functieprofiel ICT-Projectmanager

Zoek jij de kans om een stevige ict-fundering te leggen voor een custom-made backend systeem? Om onze internationale groei-ambities te realiseren willen we de backbone van onze organisatie verder verstevigen en uitbouwen en zijn daarom op zoek naar een ICT-Projectmanager.

 

Wie zijn wij?

Zolemba is een drukkerij, die de meeste innovatieve wil worden in de Europese etikettenbranche. Als pure player verkopen we onze bedrukte en onbedrukte etiketten alleen online aan bedrijven in de logistieke branche en aan midden- en kleinbedrijf met een webshop. 
Vanuit Haaksbergen produceren wij jaarlijks ruim 3 000 000 kilometer etiketten. Hiervoor gebruiken wij ons eigen machinepark. Hiermee is Zolemba dé etikettenleverancier van Europa en actief in meer dan 10 landen. Voor ruim 80 000 klanten staan we iedere dag klaar met raad, daad en een glimlach! 
Dát we groeien blijkt wel uit de 4 FD Gazellen awards die bij ons staan te shinen en uit het winnen van de Oranje Handelsmissiefonds – prijs. Hierdoor kunnen we een kickstart geven aan onze internationale ambities met het nieuwe merk Labeldiscounter! 
Met een team van geniale, sociale en gedreven mensen zijn we volop bezig om onszelf iedere dag te verbeteren en te vernieuwen. Om onze doelen verder te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven ICT Projectmanager, die ons helpt om de basis van ons succes te optimaliseren en uit te bouwen.  

 

Wat ga je doen? 

Als ICT Projectmanager ga jij je vooral bezighouden met de ‘'backbone’' van onze organisatie; ons custom-made back-end systeem. Voor de verdere (internationale) groei is het nodig om dit systeem anders in te gaan richten. Hoe? Dat is nu precies waarvoor we jou nodig hebben! Jij gaat een nieuwe ICT-architectuur bedenken, zodat we de snelheid en kwaliteit van onze leveringen kunnen blijven garanderen. Je bent zowel verantwoordelijk voor het ontwerp als voor het (mede) bouwen aan de nieuwe inrichting. Daarnaast denk je mee over de optimale opzet van en ondersteuning voor het ICT-team, wat op dit moment bestaat uit 2 fulltime developers. 

 

Wat breng je mee? 

Je hebt aantoonbare projectmanagement-ervaring met het opzetten en inrichten van een nieuwe architectuur. Het bouwen van api’s kent geen geheimen voor je. Je hebt ervaring met het aansturen van externe partijen en (intern) verandermanagement. Het is voor ons belangrijk dat je hebt gewerkt in organisaties met zowel productie/operations als ecommerce / sales afdelingen, zodat je op de hoogte bent van bedrijfsprocessen en de link naar ICT. 
Uiteraard beschik je over ruime ervaring met programmeren en development en heb je kennis van diverse programmeertalen en structuren, zoals PHP (OOP), MySQL, YII2 en RESTful API. 

 

Wat mag je van ons verwachten? 

Het ICT-Team maakt onderdeel uit van de Marketing & E-commerce afdeling en daarnaast zul je veel contact hebben met de overige afdelingen in onze jonge organisatie.  Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het toekomst-proof maken van de organisatie. Je krijgt volop de ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden. Door onze groei-ambities liggen er ook volop kansen voor jouw eigen ontwikkeling! 

 

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karen Kraima via karen.kraima@zolemba.com of 06-29551791 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.