Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Keuringsstickers

 

Keuringsstickers laat u op maat maken bij Zolemba. Met behulp van onze ontwerptool heeft u uw nieuwe keuringssticker in een paar handelingen besteld.Keuringsstickers zijn zeer geschikt voor uw periodieke controles. Zo kunt u met behulp van datumnotatie nooit uw periodieke controle vergeten. Dit alles met behulp van een ‘simpele’ sticker. Keuringsstickers helpen u plannen. Met uw eigen ontwerp bent u geheel vrij in de keuze van de lay-out van u keuringsstickers. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Producten en machines die veel gebruikt worden dienen geregeld gecontroleerd te worden om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Met de keuringsstickers van Zolemba kunt u aangeven wanneer het apparaat voor de laatste keer gekeurd is en wanneer de volgende keuring is. Zo vergeet u nooit een van deze belangrijke keuringsmomenten en kan uw personeel met veilig gereedschap werken. Onze keuringsstickers zijn waterbestendig, op maat gemaakt en plakken op elk gewenst materiaal. De keuringsstickers zijn voorzien van een eigen logo of tekst. Ook combinaties van logo en tekst zijn mogelijk!

 

Naast keuringsstickers heeft Zolemba ook waarchuringslabels in het assortiment. Waarschuwingslabels met internationaal herkenbare tekens en opdrukken besteld u bij Zolemba. Deze labels zijn wereldwijd herkenbaar waardoor uw pakket met zorg wordt behandelt. Ook voor ‘heavy labels’ of ‘keep dry labels’ bent u bij Zolemba aan het goede adres.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.