Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Oplossingen

 • Hoe print ik digitale postzegels?

  Hoe werkt het?

  Via postnl.nl/digitalepostzegel dient u allereerst in te loggen. Wanneer u bent ingelogd, dan waardeert u, uw frankeertegoed op. In slechts 4 stappen heeft u uw eigen digitale postzegels geprint.


  Nadat u alle stappen hebt voltooid, dan verschijnt er een ‘Print’ knop. Controleer alle ingevulde gegevens goed, voordat u met de ‘Print’ knop uw digitale postzegels uitprint. Vergeet niet bij ‘Aantal’ de hoeveelheid gewenste postzegels in te geven.


  Wat heeft u nodig?

  • Een Dymo Labelwriter

  • Het juiste formaat Dymo compatible labels


  Wat zijn de voordelen?

  • U heeft altijd de juiste frankering in huis

  • U hoeft nooit meer postzegels te bestellen

  • U plakt nooit meer teveel postzegels

  • Professionele uitstraling


  Een Dymo LabelWriter

  Om digitaal postzegels te printen kunt u verschillende Dymo LabelWriters gebruiken:

  • Dymo Labelwriter 450 Turbo

  • Dymo Labelwriter 450 Twin Turbo

  • Dymo Labelwriter 4XL


  Compatible Dymo labels

  U kunt kiezen uit 2 verschillende labels om postzegels te printen:

  • compatible Dymo label 99010, 89mm x 28mm, wit (SKU: S0722370)

  • compatible Dymo label 99012, 89mm x 36mm labels, wit (SKU: S0722400)


  De 2 bovengenoemde compatible Dymo labels zijn de welbekende adresetiketten van Dymo. Deze 2 labels worden ook wel postzegel labels genoemd. De compatible Dymo labels 99010 en de compatible Dymo labels 99012 zijn uitermate geschikt voor zowel adreslabels als het printen van postzegels.


  Om het u gemakkelijk te maken hebben we ook een starterspakket samengesteld. Deze bestaat uit een printer en 3 rollen compatible Dymo labels 99010 om eenvoudig digitale postzegels te kunnen printen.

 • De eigenschappen van thermische etiketten

  Thermische etiketten worden steeds meer gebruikt in organisaties. Mede doordat thermische etiketten gebruikt worden in een direct thermische labelprinter die geen gebruikt maakt van inkt of een toner, maar enkel de etiketten bedrukt door middel van hitte. Hieronder worden de eigenschappen, opbouw en werking van de thermische etiketten beschreven.

   

   

  Eigenschappen:

  Het grote voordeel van thermische etiketten is dat u geen inkt of toner nodig heeft om te printen. Thermische etiketten worden middels hitte bedrukt. Hiervoor hebben wij speciale labelprinters in ons assortiment.

  Deze labelprinters worden ook wel direct thermische printers genoemd. De meest verkochte labelprinters zijn onder andere:

  - Dymo labelwriter 450

  - Zebra GK 420D

  - Brother P-touch QL-570


  Opbouw:

  De thermische etiketten zijn opgebouwd uit vier lagen. Dit in tegenstelling tot “normaal” papier wat maar uit één laag bestaat. Thermische etiketten bestaan uit de volgende lagen:

  - Top coating (incl. backcoating)

  - Lijm

  - Silicone

  - Liner (=backing)


  Mede dankzij deze vier lagen is het mogelijk om thermische etiketten te bedrukken middels hitte in plaats van inkt.


  Werking:

  Zoals al eerder aangegeven worden de thermische etiketten middels hitte bedrukt. De kleurstof die in de etiketten zit wordt door middel van hitte geactiveerd. Deze hitte ontstaat doordat een laser, die in de labelprinter zit, het thermische papier brandt.


  Wilt u nog meer weten over thermische etiketten of zijn de eigenschappen van thermische etiketten na het lezen van dit artikel nog niet duidelijk? Bel of mail dan gerust met één van onze collega’s en u krijgt direct antwoord op al uw vragen.

 • Gratis proefpakket aanvragen

  U kunt hier uw gratis proefpakket aanvragen. Met dit pakket krijgt u een goed beeld van onze drukwerk kwaliteit en ons aanbod in substraten. Bij diverse substraten kunt u kiezen uit meerdere soorten belijming. Deze treft u tevens in dit pakket aan.

 • Etiketten voor een mailing per post

  Een gerichte grootschalige mailing, ook wel direct mail, wordt veelal gebruikt om klanten op een directe, maar toch persoonlijke manier te benaderen. Een direct mail kan uiteraard op meerdere manier, namelijk per e-mail, fax of per post. Alle drie de manieren worden nog gebruikt (faxmailing nog amper), waarvan mailing per post toch wel de oudste en nog steeds de meest gewaardeerde manier van direct mail is.

 • Wat heb je nodig voor een mailing per post

  Uiteraard heeft u een klantenbestand nodig met postadressen. Zonder postadressen kunt u geen mailing per post versturen. Verder is het belangrijk dat u een uniek idee heeft. Als laatste uiteraard een adresetiket. Het is wel zo professioneel om de adresgegevens te printen op een adresetiket.

  De adressen zijn met behulp van een LabelWriter eenvoudig in één keer te printen, dus geen geknip en geplak in Word, waarna je erachter komt dat de helft van het adres maar op het etiket past.

  Ideaal voor het verzenden van een direct mail per post is de Dymo LabelWriter 450 in combinatie met Dymo adresetiketten. De standaard formaten van Dymo adresetiketten zijn:

  - 89mm x 28mm (99010)

  - 89mm x 36mm (99012)

  - 101mm x 54mm (99014)

  - 70mm x 54mm (99015)

  - 54mm x 25mm (11352)

  - 102mm x 59mm (S0947420)

 • De verschillende lijmsoorten

  Op onze website vindt u bij sommige etiketten meerdere lijmsoorten. Deze lijmsoorten hebben verschillende eigenschappen en gebruiksmogelijkheden.


  Ons assortiment "Etiketten op rol onbedrukt" kent twee soorten lijm. De permanente lijm en de verwijderbare lijm.


  Permanente lijm:

  De permanente lijm is samengesteld op basis van acryl, ook wel waterbasis. Het voordeel, en tevens nadeel, van permanente lijm is dat het etiket niet in z’n geheel te verwijderen is wanneer het eenmaal ergens op geplakt is. Het etiket zal namelijk gaan scheuren wanneer u deze probeert te verwijderen.


  Verwijderbare lijm:

  De verwijderbare lijm is samengesteld uit een combinatie van acryl in combinatie met hotmelt. Het voordeel van verwijderbaar (ook wel removable lijm genoemd) is dat het etiket makkelijk te verwijderen is zonder dat het lijmresten achterlaat op de ondergrond. Hierdoor wordt enorm bespaard in het reinigingsproces van herbruikbare producten, zoals flessen. Daarnaast is de verwijderbare lijm enorm geschikt voor boekenkaften, CD’s/DVD’s en mappen.


  Is het verschil tussen permanent en verwijderbaar nog niet duidelijk bel of mail dan gerust met Zolemba en vraag naar de mogelijkheden van de verschillende lijmsoorten.

 • Verschillende etiketten voor verzending

  Jaarlijks worden er in Nederland miljoenen pakketten verstuurd(alleen door PostNL al 120 miljoen). Al deze pakketten moeten natuurlijk gefrankeerd worden voordat deze verstuurd kunnen worden. Hiervoor kunnen verschillende etiketten gebruikt worden. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal pakketten dat u verstuurd.


  De drie meest gebruikte printers uit het bedrijfsleven zijn:

  1. een laserprinter of inkjet printer; deze printers maken gebruik van A4 etiketvellen. Voor veel bedrijven, die niet veel pakketten versturen, is dit een ideale oplossing aangezien zij meestal al een laserprinter of een inkjet printer op het kantoor hebben staan.

   

  2. een thermische printer zonder lint; deze thermische printers maken enkel gebruik van rollen thermische etiketten. Deze etiketten zijn gemaakt van thermisch papier en worden bedrukt middels hitte. Deze printers worden meestal aangeduid met een ‘D’ op het eind. Die ‘D’ staat voor ‘direct’. Een voorbeeld van zo’n printer is de Zebra GK420D.


  3. een thermische printer met lint; deze thermische printers maken gebruik van een zogenaamd lint in combinatie met rollen met etiketten. Dit lint, ook wel inktlint of transferlint genoemd, wordt verhit waarna er inkt achterblijft op het te bedrukken etiket. De printers die gebruik maken van lint worden meestal aangeduid met een ‘T’ op het eind. Die ‘T’ staat voor ‘thermal transfer’. Een printer die gebruik maakt van lint is de Zebra GK420T.


  Veel gebruikte etiketten voor verzendingen zijn afkomstig van de merken Brother, Dymo en Zebra:

  Brother:

  - compatible Brother labels DK-22243, 102mm x 30,48meter

  - compatible Brother labels DK-11241, 102mm x 152mm

  Dymo:

  - compatible Dymo labels 99014, 101mm x 54mm

  - compatible Dymo labels S0904980, 104mm x 159mm

  Zebra:

  - compatible Zebra labels 102mm x 150mm, met een 25mm kern

  - compatible Zebra labels 102mm x 150mm, met een 76mm kern

  - compatible Zebra labels 100mm x 50mm, met een 25mm kern

 • Brother houder plaatsen

  Onderstaand laten wij u zien hoe u onze universele Brother houder in elkaar kunt zetten en deze kunt plaatsen in uw Brother printer.

  Handleiding universele Brother houder:

  1. U heeft 3 losse onderdelen ontvangen. Leg de onderdelen in deze volgorde.

  2. Schuif onderdeel 2 in onderdeel 1 en klik deze vast.

  3. Schuif de Brother rol met de zwarte blokjes aan de kant van onderdeel 1 in de houder.

  4. Zet de rol vast door onderdeel 3 vast te klikken.

  5. Klik het doorzichtige brother plaatje uit de houder waarin deze geleverd wordt. Plaats deze in de voet van onderdeel 1, met het pijltje/driehoekje naar boven. Zie hiervoor de afbeelding voor de plaatsingswijze.

  LET OP: U moet het Brother plaatje stevig aandrukken!
  Per rolformaat gebruikt u een ander plaatje overeenkomend met uw bestelde type Brotherrol. De plaatjes zijn te wisselen door een pen in het gaatje van het plaatje te steken en deze naar buiten te schuiven.

   

 • Mijn Brother plaatje past niet in mijn Brother printer. Wat nu?

  Het kan zijn dat onze Brother plaatjes in enkele oudere Brother printers niet passen. Indien deze een klein beetje worden bijgesneden, is het wel mogelijk.
  Onderstaand een beschrijving over hoe dit te doen is:

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.