Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Star Labelprinter TSP800II

Merk
Star
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Nee
Resolutie
203dpi
Max. label breedte
112mm
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag

Prijs vanaf:

€ 499,00 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 499,00
Totaal prijs
€ 499,00
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

Meer informatie

De Star Labelprinter TSP800II is een compacte, hoogwaardige thermische bonprinter incl. automatisch snijmes voor ontvangstbewijzen, tickets en labels. U kunt razendsnel in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Star Labelprinter TSP800II. Deze drukt tot 180mm per seconde, middels thermische printtechnologie waardoor er geen toner of inktlint nodig is. De rollen kunnen heel makkelijk en snel worden vervangen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Dankzij het 'Drop-In-&-Print' systeem kan de gebruiker de nieuwe papierrol heel makkelijk plaatsen in de printer.  Kan in rood/zwart printen. Een printkwaliteit van 203 dpi zorgt voor scherp gedrukte afbeeldingen op uw etiketten. Tweekleurendruk en het grote logo-geheugen zorgen ervoor dat u merkbaar efficiënte lay-outs maakt. Dankzij de compacte footprint (180x213x148 mm), de optionele wand- en verticale mounts, plus de stijlvolle kleurenopties van zwart en wit, integreert dit apparaat zich naadloos in een POS-omgeving. De seriële en parallelle standaard interfaces, evenals de afneembare interface USB en ethernet bieden u meer flexibiliteit. De TSP800II is geschikt voor PC en Mac, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10, Mac OS X 10.5 of hoger.

 

Download hier gratis uw Star TSP800II handleiding.

De Star Labelprinter TSP800II is een compacte, hoogwaardige thermische bonprinter incl. automatisch snijmes voor ontvangstbewijzen, tickets en labels. U kunt razendsnel in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Star Labelprinter TSP800II.

Deze printer wordt geleverd zonder Ac Dc adapter en USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Specificaties

Merk

Star

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Star TSP800II

Aansluiting

USB

Printer type

Desktop printers

Netwerkaansluiting

Nee

Resolutie

203dpi

Max. label breedte

112mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.