Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zebra GK420D (GK42-202520-000)

Merk
Zebra
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Nee
Resolutie
203dpi
Max. label breedte
104mm
Max. kerndoorsnede
25mm
Levertijd
Levering binnen 21 werkdagen

Prijs vanaf:

€ 291,60 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 291,60
Totaal prijs
€ 291,60
Bestellen

Meer informatie

Ons standaard model van de Zebra printers is de Zebra GK420D. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Zebra. Enkele voordelen van de Zebra GK420D zijn het kleine formaat en de eenvoudige bediening. De printer is geschikt voor etiketten van 25 tot 104 mm breed. Deze Zebra printer print 127mm per seconde. De labelprinter maakt gebruik van de direct thermische printtechnologie waardoor er geen inkt, toner of inktlint nodig is. Tevens beschikt deze printer zowel over de EPL- als ZPL-programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De printer beschikt over een parallele, seriële en USB poort. De GK420D is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.
* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

 

Download hier gratis uw Zebra GK420D handleiding (Engels).

 

Handleiding

 

Ons standaard model van de Zebra printers is de Zebra GK420D. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktop apparaten van Zebra. Enkele voordelen van de Zebra GK420D zijn het kleine formaat en de eenvoudige bediening.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Specificaties

Merk

Zebra

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Zebra GK420D

Aansluiting

USB

Netwerkaansluiting

Nee

Resolutie

203dpi

Max. label breedte

104mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.