Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zebra GK420T (GK42-102520-000)

Niet meer leverbaar
Merk
Zebra
Printtechnologie
Thermisch Transfer
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Nee
Resolutie
203dpi
Max. label breedte
104mm
Max. kerndoorsnede
25mm
Levertijd
-

Prijs vanaf:

€ 383,40 Per stuk

Excl. BTW

Meer informatie

Ons thermal model van de Zebra printers is de Zebra GK420T. Deze thermal printer is één van de modernste desktop apparaten van Zebra. Enkele voordelen van de Zebra GK420T zijn het kleine formaat, de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om thermal te printen. De GK420T kan dus thermisch, maar ook thermal transfer printen. Voor thermal transfer printen dient u een ribbon (inktlint) in de printer te plaatsen. Deze wordt niet meegeleverd. De printer is geschikt voor etiketten van 25 tot 104 mm breed. Deze Zebra printer print 127mm per seconde. Tevens beschikt deze printer zowel over de EPL- als ZPL-programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De printer beschikt over een parallele, seriële en USB poort. De GK420T is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.


* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

 

Ons thermal model van de Zebra printers is de Zebra GK420T. Deze thermal printer is één van de modernste desktop apparaten van Zebra. Enkele voordelen van de Zebra GK420T zijn het kleine formaat, de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om thermal te printen.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Specificaties

Merk

Zebra

Printtechnologie

Thermisch Transfer

Printerserie

Zebra GK420T

Aansluiting

USB

Netwerkaansluiting

Nee

Resolutie

203dpi

Max. label breedte

104mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.