Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Labels op rol

 

Zolemba is specialist in labels op rol. Voor elke labelprinter heeft Zolemba een passende label op rol. De labels op rol zijn krasbestendig en zelfklevend. Er blijven dus geen lijmresten achter wanneer je de label weer verwijderd. De labels op rol zijn dus zeer geschikt voor verschillende branches.

 

Labels op rol zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo of ontwerp op het label te laten drukken. Hierdoor zijn de labels op rol zeer geschikt voor verschillende branches. Hierbij kan gedacht worden aan de farmaceutische industrie, supermarkten, logistieke centra’s, en de industrie. Ook andere branches maken veel gebruik van onze labels op rol. De labels op rol worden daarom ook voor verschillende toepassingen gebruikt. Hierbij kan gedacht worden aan kortingsstickers voor supermarkten, marketingdoeleinden, producten onder de aandacht brengen in uw winkel, als verpakkingsetiket, fruit stickers of bijvoorbeeld als breekbaar sticker voor een verhuisdoos.

 

De veelzijdigheid van onze labels op rol wordt mede mogelijk gemaakt door het geavanceerde machinepark dat wij recentelijk hebben aangeschaft. Onze Jetrion 4900 heeft een laser waardoor hij in alle vormen en maken een etiket kan maken. Hiervoor is echter wel een speciale sticker papier nodig dat tegen de hoge temperaturen van de laser kan. Het laseren is een geavanceerde techniek die dit mogelijk maakt, dit ten opzichte van een stansplaat die enkel dezelfde vormen kan ‘snijden’. Het is dus mogelijk om uw labels op rol in iedere vorm te laten laseren zoals rond, rechthoekig, vierkant of een andere vorm. Het is dus mogelijk om uw labels op rol in uw eigen huisstijl en huisstijlkleuren te laten drukken. Daarnaast zijn onze standaard labels op rol direct uit voorraad leverbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Tevens zijn onze labels op rol zeer handzaam en makkelijk in gebruik.

 

Zolemba streeft naar een honderd procent klanttevreden. Door goed naar onze klanten te luisteren en in te spelen om de wensen van iedere klant, proberen wij dit te realiseren. Tevens zijn veel van onze producten ontstaan doordat een klant hier ooit om gevraagd heeft. Ze zeggen wel eens klant is koning. Bij ons is dit ook zeker het geval. De mening van de klant telt echt bij ons! Daarnaast heeft Zolemba ook een aantal eigen kernwaarden. Deze kernwaarden worden ook zeker niet in de vergetelheid gebracht.

 

Labels op rol zijn zeer geschikt voor al uw etiketteertaken. De tal van mogelijkheden die onze labels bieden maken deze labels op rol zeer populair. De labels op rol zijn tevens compatible te gebruiken voor de meest voorkomende printers. Het ruime assortiment van Zolemba biedt een tal aan mogelijkheden. Voor al uw etiketteertaken hebben wij een oplossing. Mocht u nog niet weten wat u precies nodig heeft voor uw toepassing, kunt u altijd contact.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.