Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

SendCloud starterspakket: Zebra ZD420D ethernet printer + 12 rollen Zebra compatible labels 102mm x 150mm

Niet meer leverbaar
Zebra

Papier van verantwoorde herkomst

Merk
Zebra
Netwerkaansluiting
Ja
Met Printer
Ja
Koeriersbedrijven
SendCloud

Prijs vanaf:

€ 389,99 Per stuk

Excl. BTW

 

  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

  • niet goed, geld terug

  • Al meer dan 80.000 tevreden klanten

  • Op rekening bestellen is mogelijk

Meer informatie

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een Zebra labelprinter ZD420D ethernet printer incl. de juiste verzendetiketten voor SendCloud (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. In het starterspakket zitten de volgende artikelen:

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Zebra ZD420D ethernet labelprinter, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Zebra compatible labels 102mm x 150mm worden gebruikt voor de SendCloud verzendlabels, ook wel shipping labels genoemd.

 

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een Zebra labelprinter ZD420D ethernet  incl. de juiste verzendetiketten voor SendCloud (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht.

 

fsc

Papier van verantwoorde herkomst.

Specificaties

Merk

Zebra

Printerserie

Zebra ZD420D

Netwerkaansluiting

Ja

Met Printer

Ja

Koeriersbedrijven

SendCloud

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.