Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

UPS starterspakket: Zebra GK420D ethernet printer + 12 rollen Zebra compatible labels 102mm x 150mm

Niet meer leverbaar

Papier van verantwoorde herkomst

Merk
Zebra
Netwerkaansluiting
Ja
Met Printer
Ja
Koeriersbedrijven
UPS
Levertijd
-

Prijs vanaf:

€ 429,85 Per stuk

Excl. BTW

 

  • niet goed, geld terug

  • Al meer dan 80.000 tevreden klanten

  • Op rekening bestellen is mogelijk

Meer informatie

 

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een Zebra labelprinter GK420D incl. de juiste verzendetiketten voor UPS (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. In het starterspakket zitten de volgende artikelen:

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Zebra GK420D, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Zebra compatible labels 102mm x 150mm worden gebruikt voor de UPS verzendlabels, ook wel shipping labels genoemd.

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Compatible Zebra 102mm x 150mm labels koopt u snel en makkelijk bij Zolemba

Bent u toe aan nieuwe Zebra labels? Vergeet de prijzige, originele producten. Zolemba levert u dezelfde kwaliteit voor een veel betere prijs.

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een Zebra labelprinter GK420D incl. de juiste verzendetiketten voor UPS (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht.

 

fsc Papier van verantwoorde herkomst.

Specificaties

Merk

Zebra

Printerserie

Zebra GK420D

Netwerkaansluiting

Ja

Met Printer

Ja

Koeriersbedrijven

UPS

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.