Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Raamstickers

 

Raamstickers van Zolemba worden op kwalitatief hoogwaardig materiaal gedrukt. Hierdoor zijn onze raamstickers een duurzaam product. De raamstickers worden gedrukt op stickers met verwijderbare lijm. Hierdoor kunt u de sticker op elk gewenst moment van uw raam afhalen en vervolgens ergens anders weer opnieuw op plakken. Dit allemaal zonder dat de sticker zijn kleefkracht verliest. Deze techniek heeft als voordeel dat de raamsticker geen lijmresten achterlaat en toch makkelijk te verwijderen is van raam of glas.


Raamstickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld als decoratie op een kinderkamer of als herkenning van uw bedrijfspand. Druk uw bedrijfslogo op een raamsticker en geef uw bedrijfspand uw eigen huisstijl. Voor elke toepassing heeft Zolemba een oplossing. Raamstickers bestellen gaat eenvoudig en snel bij Zolemba. Stel uw eigen raamstickers samen met behulp van onze online ontwerptool. Met behulp van onze nieuw ontwerp tool heeft u binnen enkele minuten uw bestelling geplaatst.


Wist u dat Zolemba ook product van waarschuwings- en veiligheidsstickers is. Met onze eigen machinepark produceren wij geheel zelfstandig al onze stickers. Alleen op deze manier kan Zolemba de meest scherpe prijs aanbieden voor ons gehele sticker assortiment.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.