Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Artikelen retourneren  


Alle voorwaarden omtrent retournaties zijn opgenomen in de algemene voorwaarden

 

Wanneer mag ik mijn artikelen retourneren? 

Binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, indien voldaan aan de volgende voorwaarden: 

  • De artikelen zijn onbeschadigd. 
  • De artikelen zijn ongebruikt en compleet.
  • De artikelen zijn niet volgens eigen individuele keuzes of beslissingen en specificaties vervaardigd, of ze zijn niet duidelijk voor een specifiek persoon bestemd. 

 

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Vul het RMA-formulier in en print het uit. Een opgaaf van reden is niet verplicht, maar we horen het graag om onze service te kunnen verbeteren. Voeg het RMA-formulier toe aan de zending. Gaan er meerdere dozen retour, voeg dan a.u.b. in elk doos een afzonderlijk formulier.

 

Verstuur uw retourzending naar: 
Zolemba BV 
Nijverheidsstraat 16 
7482 GZ  
Haaksbergen 

 

Wat gebeurt er daarna? 

We mailen u wanneer we de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen. 
Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort, heeft u het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. 


Wanneer 14 dagen verstreken zijn, zijn wij niet verplicht om retourzendingen te accepteren. Wettelijk gezien moet kennisgeving van klachten binnen bekwame tijd. In onze Algemene Voorwaarden is opgenomen dat wij 30 dagen als bekwame tijd beschouwen. 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.