Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Stickers laten drukken

 

Zolemba is gespecialiseerd in het drukken van stickers. Bij ons vindt u altijd uw stickers op maat. Wij garanderen een hoge kwaliteit bij bedrukte stickers. Bij ons kunt u vele soorten en maten goedkope stickers laten drukken. Er zijn vele verschillende stickers samen te stellen en te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan adresstickers, waarschuwingsstickers, raamstickers, kleine stickers, laptop stickers, etiket stickers, WYT gevarenstickers, beveiligingsstickers, enzovoorts. Heeft u een eigen idee? Ook in eigen ontwerpen is Zolemba onderscheidend.

Eigen ontwerp stickers laten bedrukken

Een eigen ontwerp? Voor Zolemba is dit geen enkel probleem. Omdat wij zelfstandig stickers drukken met onze machines garanderen de hoogste kwaliteit stickers. Speciale software en inkt zorgt voor een uitermate hoge kwaliteit full color bedrukking. Dit onderscheidt ons van anderen. Het productieproces verloopt op 1 machine waardoor er erg efficiënt gewerkt kan worden. Dit scheelt tijd, afval en natuurlijk geld.

Zolemba online samenstellen

U kunt in 10 simpele stappen uw eigen ontwerp doorgeven en bestellen. In tien simpele stappen met de etiket configurator:

 

Stap 1: Afmeting en aantal etiketten

Stap 2: Vorm van uw etiket

Stap 3: Materiaal

Stap 4: Lijmsoort

Stap 5: Kerndoorsnede (diameter)

Stap 6: Wikkeling

Stap 7: Totale aantal etiketten per model

Stap 8: Aantal etiketten per rol

Stap 9: Bedrukking

Stap 10: Verzendtijd

 

Bij het selecteren van de verschillende opties van de etiket stickers is extra informatie te openen. Dit doet u op een simpele manier door rechtsboven de optie op toon informatie te klikken. Kortom u kunt alles tot in de kleinste details zelf kiezen en zo nodig aanpassen om juist het product te krijgen dat u zoekt. U weet precies waar u aan toe bent dankzij de direct te berekenen prijs.

Eigen stickers laten drukken

Ons eigen machinepark is wat ons kwalitatief uitstekend maakt. Binnen onze productie beschikken wij over een zeer professionele printer. Zolemba maakt gebruik van de snelste en meest efficiënte manier van produceren. Digitaal printen en digitaal afwerken in een enkele gang. Tot nu toe waren er meerdere productieprocessen nodig bij het produceren van stickers. Digitaal printen elimineert het gebruik van stansplaten waardoor u geen stanskosten hoeft te betalen. Tevens is er sprake van minder afval waardoor we de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. Wij garanderen een hoge kwaliteit materiaal en kleur. De software die binnen ons bedrijf gebruikt wordt zorgt voor een hoge kwaliteit full color bedrukking op uw stickers. Wacht niet langer met bestellen. U besteld direct bij de producent daarmee bent u zeker van een snelle levering.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.