Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw veiligheidsstickers

Veiligheidsstickers bestellen

 

Profiteer van ons ruime assortiment veiligheidsstickers. In ons assortiment hebben wij altijd een sticker die voor uw toepassing geschikt is. Veiligheidsstickers worden veelal gebruikt om gebruikers en vervoerders van een pakket te waarschuwen voor verschillende gevaren. Van breekbare spullen tot een zwaar pakket. Alle soorten veiligheidsstickers zijn beschikbaar bij Zolemba. Onze veiligheidsstickers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kunt u uw veiligheidssticker bestellen op elk formaat pakket plakken. Met de voortreffelijke kleefkracht blijft de sticker makkelijk op elk gewenst materiaal zitten.

 

Stel uw eigen veiligheidsstickers samen met behulp van onze online ontwerptool. Duurzame en op maat gemaakte veiligheidsstickers zijn een professioneel product voor een goede consistente uitstraling van uw onderneming. Daarnaast worden de zelf samengestelde veiligheidsstickers op kwalitatief hoogwaardig materiaal gedrukt waardoor u alleen het beste product ontvangt. Tot slot worden al onze gedrukte stickers gecontroleerd en getest op mogelijke productiefouten. Door onze manier van produceren en controleren kunnen wij u een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

 

Wist u dat Zolemba naast veiligheidsstickers ook gevarenstickers en beveiligingsstickers in het assortiment heeft? De beveiligingsstickers worden veelal gebruikt voor de beveiliging van producten die met zorg behandelt moeten worden. Onze gevarenstickers attenderen mensen op mogelijke gevaren van het de verzending.

 

Bestel hier uw veiligheidsstickers

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.