Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Verzendetiketten nodig?

Bij Zolemba zijn de etiketten compatible met alle verzendbedrijven. Wij produceren alle labels zelf op rol in Nederland. De beste kwaliteit, voor de laagste prijs en pijlsnel in huis!

Ontdek de voordelen

Waarom onze etiketten

 

 

Waanzinnig goedkoop

Eigen productie en daarom 100% kwaliteit voor de allerbeste prijs. Dankzij onze eigen productie, kunnen wij onze etiketten waanzinnig goedkoop aanbieden.

24 uurs verzending

Bestel uw verzendetiketten voor 21:00 uur. Dan worden uw verzendetiketten nog dezelfde dag verstuurd! Snel en voordelig geleverd op ieder adres.

Voor iedere vervoerder

Wij hebben voor iedere vervoerder een etiket. Of u nu gebruikt maakt van DHL, PostNL, FedEx of UPS. Wij hebben een etiket dat geschikt is.

Voor iedere labelprinter hebben wij een etiket

Voor iedere labelprinter hebben wij een geschikt etiket. bekijk ons complete assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en service van Zolemba.

 

Bekijk hier onze verzendetiketten

Kies uw vervoerder

 

Wij hebben voor iedere vervoerder een compatible etiket. Kies hieronder uw vervoerder om direct het juiste etiket te bestellen.

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.