Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Vinyl stickers

 

Online vinyl stickers bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U profiteert namelijk van veel voordelen! De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden.

 

Voordelen Zolemba:

  • Snelle levertijden
  • Geen cliché- en stanskosten
  • Alles digitaal
  • Lage prijzen
  • Goede service

Zolemba richt zich voornamelijk op stickers op maat. Hieronder vallen ook laptop stickers maken. Daarnaast biedt Zolemba verschillende soorten en maten stickers. Kleine stickers, raamstickers met eigen logo, keuringsstickers een nog veel meer! Zolemba is de totaalleverancier voor al uw stickers. De stickers worden op maat geproduceerd. U bestelt dus direct in bij een producent van uw stickers. Zolemba heeft namelijk een eigen machinepark waar alle sticker op maat (waaronder vinyl stickers) worden geproduceerd.

 

Voordat u bestelt is het goed om vooraf na te denken waar u de vinyl sticker op gaat plakken. Is dat bijvoorbeeld op een ruwe ondergrond of op een gladde oppervlakte? Dit is belangrijk om de juiste materiaalkeuze te maken voor uw vinyl sticker. Wij kunnen produceren op materiaal dat geschikt is voor elke ondergrond. Het gaat om PP (polypropyleen). Indien u een keuze hebt gemaakt voor de opdruk, materiaal en kleur, dan gaan wij aan de slag met uw vinyl stickers drukken.

 

Nadat u de bestelling van uw vinyl stickers hebt afgerond gaan wij met ons deskundig personeel aan de slag om uw etiketten te produceren. Dit gebeurt erg secuur en wij garanderen goede kwaliteit etiketten. Wij produceren de sticker vinyl op rol. Wij bieden dus geen vinyl stickervellen.

 

Vinyl stickers maken kan in verschillende soorten en maten. Het kunnen kleine stickers vinyl zijn, maar ook een vinyl sticker van een groter formaat. U bepaalt dus helemaal uw eigen sticker vinyl, precies naar eigen wens.

 

Uw vinyl stickers printen doen wij met de meest geavanceerde machine. Wij produceren al jarenlang verschillende soorten etiketten en zijn daarmee een totaalleveranciers voor bijna alle etiketten.  

Zolemba verkoopt geen vinyl sticker printer, maar u kunt wel vinyl stickers bestellen met de beste drukkwaliteiten!

 

De vinyl sticker kunnen wij produceren met een maximale breedte van 205 mm. Eerder is aangegeven om goed na te denken waarop je de vinyl sticker gaat plakken. Is het op een ruwe of gladde achtergrond? Dit is belangrijk om een juiste materiaalkeuze te maken. Wij hebben namelijk verschillende materialen voor verschillende toepassingen. U kunt een keuze maken uit verschillende materialen. De meest verkochte materialen worden hieronder toegelicht:

 

Papier wit glans (de meest voordelige keuze)

Geschikt voor bijna elke toepassing, ook als machine sticker. Te gebruiken op normale -en vlakke ondergronden, gelakte metalen en gelakte houtsoorten. Het etiket is niet geschikt voor buiten, ongelakt hout en ruwe kartonsoorten.

 

Papier zilver metalic

Luxe uitziende zilveren metallic etiketten.

Te gebruiken op normale -en vlakke ondergronden, gelakte metalen en gelakte houtsoorten. Het etiket is niet geschikt voor buiten, ongelakt hout en ruwe kartonsoorten.

 

(PP) Polypropyleen wit glans (het meest gebruikte etiket)

Het etiket is voor langdurig gebruik of gebruik waarbij slijtvastheid gewenst is. Het materiaal scheurt niet, het is kras- en waterbestendig en kleurvast. Gebruik voor zowel binnen als buiten.

 

(PP) Polypropyleen zilver metallic

Dit luxe uitziende zilveren metallic etiket is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het etiket is voor langdurig gebruik of gebruik waarbij slijtvastheid gewenst is. Het materiaal scheurt niet, het is kras- en waterbestendig en kleurvast.

 

Vinyl stickers bestellen doet u dus bij Zolemba. U profiteert niet alleen van lage prijzen.

De kracht van Zolemba is dat wij snel kunnen leveren tegen de beste drukkwaliteiten. U betaalt niet onnodig veel voor cliché- en stanskosten, omdat wij digitaal laseren. Zo kunnen wij de prijzen laag houden. Bovendien bieden wij een goed garantiebeleid. Bent u niet tevreden. Neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met u de beste oplossing aanbieden. Goede service is ons streven. Uw mening speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Heeft u op- of aanmerkingen laat het ons weten! Wij zijn continu bezig met het vernieuwen van processen om het u als klant nog makkelijker te maken bij bestellingen van bijvoorbeeld vinyl stickers of stickervellen A4 etc.

 

Zolemba is al jarenlang actief in de full color bedrukte etiketten. Met de aanschaf van de Jetrion 4900 is het mogelijk om digitaal te drukken met een lasertechniek. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen voor stansplaten en stansmessen. Op deze wijze kunnen wij de vinyl stickers tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen wij dankzij deze nieuwste technieken de vinyl sticker zeer snel leveren. De levertijden zijn standaard binnen 24 uur! Hiermee onderscheidt Zolemba zich van andere etiketten leveranciers. Vaak moet u bij andere leveranciers offertes aanvragen en extra betalen voor drukwerk waarbij stansplaten en stansmessen worden gebruikt. Dit is dus niet het geval bij Zolemba.

 

Zoals eerder vermeld maakt Zolemba gebruik van een digitale laserprinter, de Jetrion 4900.

De Jetrion 4900 is de digitale label printer. De machine print digitaal en snijd middels een laser. Dit maakt het grote verschil met een traditionele drukpers. Zoals eerder vermeld heb je namelijk een stansplaten en stansmessen nodig.

 

Op de website Zolemba.nl kunt u veel informatie vinden over sticker vinyl en vinyl stickers maken.  Daarnaast is het eenvoudig om snel al uw vinyl stickers te bestellen.  Zolemba biedt een extra mogelijkheid, u kunt namelijk hulp krijgen bij het bestellen van uw bedrukte etiketten. Dit gebeurd door een speciaal hiervoor opgeleide medewerker. Hij of zij beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van etiketten.

Wij bieden dus een mogelijkheid om het bestellen van uw bedrukte etiketten helemaal uit handen geven! Dit bespaart u tijd. Daarnaast ontvangt u advies op maat en etiketten die precies bij u passen. Etiketten met de beste drukkwaliteiten zonder dat u te veel hoeft te betalen. Voor het uit handen geven van het bestellen van uw etiketten op maat betaalt u wel extra. Ontvangt u hier graag meer informatie over? Bel of mail ons! Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Dus heeft u snel een vinyl sticker nodig? Dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres.

Bij Zolemba hoeft u niet onnodig lang te wachten op offertes en lange levertijden. Bovendien betaalt u minder omdat wij gebruik maken van de meest geavanceerde machines. Wij gebruiken een lasertechniek. Dus geen clichés en stansplaten!

Transparantheid staat bij Zolemba hoog in het vaandel. Daarom zijn onze prijzen direct zichtbaar op de website.  

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.