Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Watervaste etiketten

 

Zolemba levert ook watervaste etiketten in elk gewenste formaat en kleur.  U kunt middels onze online tool uw eigen watervaste etiketten samenstellen. Deze watervaste etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De watervaste etiketten zijn verkrijgbaar in het materiaal Polypropyleen. U kunt een keuze maken uit 2 verschillende Polypropyleen materialen.

 

Polypropyleen wit glans (Het meest gebruikte etiket): Het etiket is voor langdurig gebruik of gebruik waarbij slijtvastheid gewenst is. Het materiaal scheurt niet, het is kras- en waterbestendig en kleurvast. Deze etiketten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Polypropyleen zilver metalic: Dit luxe uitziende zilveren metallic etiket is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het etiket is voor langdurig gebruik of

gebruik waarbij slijtvastheid gewenst is. Het materiaal scheurt niet, het is kras- en waterbestendig en kleurvast. Daarnaast heeft Zolemba ook print etiketten, etiket stickers, adresetiketten en laseretiketten.


Snel en makkelijk uw eigen watervaste etiketten bestellen doet u dus bij Zolemba! U profiteert van veel voordelen. Naast de scherpe prijzen kunnen wij uw etiketten snel aanbieden. Levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Deze watervaste etiketten zijn door iedereen eenvoudig te gebruiken. Niet alleen u maar ook anderen binnen uw organisatie kan profiteren van het gemak van de watervaste etiketten. Onze hoofdvestiging vindt plaats in Haaksbergen. Deze watervaste etiketten worden op locatie geproduceerd in Haaksbergen. Daarom is het mogelijk om hoge kwaliteit etiketten te  garanderen. 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.