Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Zelfklevende etiketten

 

Hoewel de term “zelfklevende etiketten” al bekend is bij de meeste mensen willen we toch nog even kort aangeven wat het is. Een zelfklevend etiket is niks anders dan een etiket die al behandeld is met een laag lijm door onze machine: EFI Jetrion 4900-330ML. Dit in tegenstelling tot natlijm etiketten waarbij een etiketteermachine etiketten direct aanbrengt op het oppervlak – bijvoorbeeld een bierfles.

 

De etiketten die wij hier aanbieden zijn blanco etiketten – deze zijn dus niet bedrukt. Deze etiketten produceren wij op een rol zodat u ze gemakkelijk in uw labelprinter kan plaatsen.

Zelfklevende etiketten printen: hoe doet u dit?

Onze etiketten kunt u gemakkelijk printen met één van onze labelprinters. Hoe dit precies in zijn werk gaat is afhankelijk van de labelprinter die u heeft of aanschaft. Elke labelprinter heeft z’n eigen software om onze zelfklevende etiketten te printen. Klik op de links om naar de gebruikershandleidingen te gaan van de desbetreffende labelprinter: Dymo, Brother en Zebra.

Toepassing van zelfklevende labelprinter etiketten

Zelfklevende etiketten kunt u voor een eindeloos variatie aan toepassingen gebruiken. Hieronder een aantal toepassingen:

 

Voordelen

U profiteert van veel voordelen bij ons:

  • U kunt snel en eenvoudig zelfklevende printer etiketten bestellen.
  • Bent u ontevreden dan kunt u terugvallen op ons uitstekende garantiebeleid. Wij bieden u namelijk een "Niet goed=geld terug" garantie.
  • Een ander voordeel is ons gratis retourservice. Heeft u per ongeluk verkeerde zelfklevende etiketten besteld, dan mag u gratis omruilen.
  • De zelfklevende etiketten van Labeldiscounter worden op locatie geproduceerd in Haaksbergen. Hierdoor kunnen wij de zelfklevende etiketten tegen een vaste lage prijs aanbieden en garanderen wij u de beste kwaliteit!

Ervaar het gemak en eenvoud van het bestellen van onze zelfklevende etiketten en wacht dus niet langer met uw bestelling!

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.