Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zolemba zoekt uit: levertijd en coronavirus


NieuwsWist u dat

Het coronavirus: grote impact op de maatschappij

Het topic op dit moment is de impact van het Corona virus op het maatschappelijk leven. In December was het nog een klein berichtje op pagina 6 in de krant, maar inmiddels beheerst het alle voorpagina's van de kranten en is het een hot topic binnen bijna alle moderne media. Iedereen heeft er bijna mee te maken en ondervindt de gevolgen in het dagelijks leven.

 

 

Heeft dit ook gevolgen voor de leveringen van Zolemba?

Natuurlijk hebben wij bij Zolemba ook gekeken welke gevolgen het Coronavirus kan hebben op onze leveringen, wij willen jou immers wel op tijd blijven leveren. We hebben onze huidige leveranciers grondig doorgelicht en geconcludeerd dat onze label productie geen directe gevolgen zal ondervinden. Dit komt mede doordat het grootste gedeelte van onze grondstoffen gewoon in Nederland worden geproduceerd, het overige gedeelte komt uit Scandinavië. Dit is het voordeel van lokale leveranciers, een korte reactiesnelheid, directe communicatie en flexibiliteit tijdens eventuele calamiteiten. Hierdoor blijft bij ons alles op rolletjes verlopen en ondervindt u geen vertraging.

 

 

Zolemba zekerheid

Onze beslissingen om ons steeds meer richten op onder meer maatschappelijk verantwoord ondernemen, lokale leveranciers en een eigen lokale productie zorgen in de huidige omstandigheden voor extra leverzekerheid voor jouw als klant. 
 
Bestel op tijd,  dan levert Zolemba label zekerheid.      

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.