Voedseletiketten bestellen bij Zolemba

Een mooi zelfklevend etiket op jouw voedingsmiddel zorgt ervoor dat je product opvalt in het schap, de informatie over de voedingswaarde duidelijk is en dat het middels een barcode afgerekend kan worden in winkels. Dat snappen wij bij Zolemba als geen ander! Lees op deze pagina meer over de voordelen van zelfklevende bedrukte voedingsetiketten van Zolemba. 


Unieke uitstraling voor jouw voedseletiketten

Je wil dat jouw product opvalt in het schap, op het terras of ergens anders. Daarom bieden we een ruim assortiment materialen. Kies voor een doeltreffend papieren etiket, maak het chique met ons 90-grams Antique White materiaal, of geef extra stevigheid aan jouw voedseletiket met een PP of PET materiaal. Door gebruik te maken van witte inkt op transparante of zilveren materialen, krijgt je etiket een bijzonder effect, overeenkomstig met foliedruk. Omdat alle voedseletiketten bij Zolemba worden gestanst met een laser, zijn we niet gebonden aan vaste vormen of formaten. Alles is mogelijk!


Voedselveiligheid

Het is erg belangrijk dat je voedselverpakking voldoet aan de regelgeving rondom voedselveiligheid. Zo ook het voedseletiket! Al onze materialen, m.u.v. PET Zilver, zijn gecertificeerd volgens de Food Safety System Standards ISO 22000 certificering, en zijn vrij van BPA. Dit betekent dat onze voedseletiketten goedgekeurd zijn om op voedselverpakkingen te plakken.


Proefdruk van jouw voedseletiketten

Om zeker te zijn van een eindresultaat dat voldoet aan jouw wensen, ontvang je bij elke bestelling een gratis digitale proefdruk. Wil je het de proef liever fysiek beoordelen? Voor €20,- plus verzendkosten ontvang je een proefdruk op vel, zodat je de kleuren en het materiaal volledig kunt beoordelen.


Plakkende oplossing in elke situatie

Als jouw voedseletiketten worden blootgesteld aan lage temperaturen, of zelfs temperaturen onder nul, is het belangrijk dat je etiket nog steeds blijft plakken. In ons assortiment hebben wij meerdere materialen die goed tegen kou kunnen, bijvoorbeeld papieren diepvriesetiketten met speciale diepvrieslijm, maar ook kunststof materialen die goed tegen hitte of vocht kunnen. Als je een unieke nummering of barcode op je etiketten wenst, is dat ook een optie. Met variabele data printing kan ieder etiket voorzien worden van een variabele nummering, barcode, tekst, of zelfs een wisselende afbeelding. Perfect voor een opvallende marketingactie!


Heb je vragen, of wil je geadviseerd worden over voedseletiketten?

Neem gerust contact met ons op, ons serviceteam staat graag voor je klaar. Of start direct met het samenstellen van jouw voedseletiketten met onze configurator.

 

Stel je eigen voedseletiketten samen

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible