Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

verzendetiketten

Zolemba biedt een groot divers assortiment aan in verzendetiketten, ook wel shipping labels genoemd. Deze etiketten zijn thermisch. Dat betekent dat je deze etiketten kunt gebruiken in je thermische labelprinters zonder gebruik te maken van een inktlint. Wil je jouw verzendetiket van papier of wil je de etiketten gebruiken in uw labelprinter en dan printen middels een inktlint? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bij Zolemba kunt je kiezen voor diverse afmetingen voor de verzendetiketten. Uiteraard is dit afhankelijk van je printer, maar bovenal is dit afhankelijk van je vervoerder. Vervoer je met DPD je pakketten, dan heb je een verzendsticker nodig van 102x150mm. Vervoer je met DHL? Dan heb je een verzendetiket nodig van 102x210mm. Dit zijn standaard criteria. Twijfel je? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.  

 

Heb je ook een verzendlabels printer nodig? Dan kun je bij ons kiezen uit diverse starterspakketten. In dit starterspakket bevindt zich een verzendetiketten printer en een tiental rollen met etiketten. Je kunt hierbij kiezen uit diverse labelprinters. Zo kun je kiezen voor een Zebra printer, maar ook voor bijvoorbeeld een Bixolon printer. Het gemak is dat je één pakket bestelt waarin de juiste producten voor je zitten. Verzend je jouw pakketten met DPD? Kies dan voor het DPD starterspakket, hierin zit een labelprinter en meteen het juiste formaat DPD verzendetiketten. 

 

Verzendetiketten printen in kleur

Wil je jouw verzendstickers in kleur? Zolemba heeft deze in diverse kleuren in het assortiment. Heb je vragen over welke verzendetiketten je nodig heeft? Wil je de etiketten in een andere kleur? Neem dan gerust contact met Zolemba op. Via het onderstaande telefoonnummer +31 (0)53-7370160 of via ons contactformulier.

 

Verzendlabels kopen

Wil je verzendetiketten van de beste kwaliteit? Bij Zolemba bestel je makkelijk en snel verzendstickers van de beste kwaliteit. Doordat we onze eigen verzendetiketten rollen produceren kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je verzend labels te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw verzendetiket al de volgende werkdag!

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.8/5
Al meer dan 80.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.8/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 80.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.