Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

DHL etiketten

Wil je een verzendlabel voor DHL maken? Dan heb je de juiste etiketten nodig. Bij Zolemba verkopen we blanco verzendetiketten die hiervoor zeer geschikt zijn.

 

DHL label formaten


Onze DHL etiketten zijn verkrijgbaar in het formaat 102mm x 210mm (25mm kern) en 102mm x 210mm (76mm kern). Deze verzendlabels hebben een sterke kleefkracht zodat je zeker kan zijn dat ze goed op je pakket blijven plakken. Elke rol bevat 210 etiketten.

 

Geschikt voor verschillende labelprinters


In ons assortiment vind je DHL labels die geschikt zijn voor labelprinters van het merk Dymo, Zebra, Bixolon en voor diverse industriële labelprinters.

 

We produceren de labels zelf. Hierdoor kunnen we een spoedige levering en een goede prijs garanderen. Al onze labels worden uitvoerig getest zodat jij erop kan vertrouwen dat ze van de beste kwaliteit zijn. Zo kan jij je focussen op het printen van je DHL verzendlabel en de snelle verzending van je pakket.

 

DHL starterspakket

Naast deze DHL etiketten verkopen we ook verschillende voordelige DHL starterspakketten. Elk pakket bevat een printer van het merk Zebra, Bixolon of Dymo samen met twaalf witte rollen met etiketten. Zo kun je direct aan de slag. Bekijk alle starterspakketten hier.

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.8/5
Al meer dan 80.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.8/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 80.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.