Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen
Zolemba bieretiketten bedrukken

Jouw unieke bier etiket maken

Als ambachtelijke bierbrouwer brouw jij je eigen bier op unieke wijze. Je besteedt veel aandacht aan de smaak, geur en kleur. Wist je dat unieke bieretiketten jouw bier nóg specialer maakt? Bij Zolemba kun je snel en eenvoudig jouw eigen bier etiket maken. Hoe? Dat doe je met onze configurator. Probeer het eens!

 

Naar configurator

 

 

Zelfklevende etiketten, binnen 24uur geproduceerd
Geen cliché- en stanskosten
Gratis bestandscontrole

Bier etiketten printen voor iedereen

Wij produceren en leveren voor elke bierbrouwerij. Of je nu een grote oplage of kleine oplage nodig hebt. Bij ons kun je terecht.

Bier etiket maken door moderne techniek

Wij stansen etiketten met een laser waardoor elke vorm etiket mogelijk is.

Direct een prijs

Heb je de configurator ingevuld? Dan zie je direct je prijs en levertijd. Je hoeft niet te wachten op een offerte.

Bier etiket maken en bestellen, voorbeeld in de praktijk

Ben je benieuwd hoe een samenwerking met Zolemba is? En wil je graag een voorbeeld zien van onze geproduceerde bieretiketten? Voor Rigtersbier mochten wij de bieretiketten drukken! We zijn heel trots op het resultaat en deze samenwerking. Bekijk hier de samenwerking.

 

Naar configurator

De uitstraling van jouw bier label ontwerp

Een koud biertje op een warme zomerdag, wie wil dat nou niet? Ook wil je dat het bieretiket op dit koude biertje intact blijft, ondanks de condens die ontstaat. En welke uitstraling mag je bier met eigen label hebben? Zolemba denkt mee én adviseert je graag. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van bieretiketten en weten wat belangrijk is. Zo zijn er verschillende materialen voor je etiket beschikbaar. Bierbrouwerij Rigters heeft uiteindelijk de juiste keuze gemaakt. Zij hebben gekozen voor een PP (kunststof) bieretiket met een matte afwerking. Dit geeft de bierfles een luxe uitstraling en valt op in de schappen. Een win-win situatie! Heb je ook hulp nodig bij de technische specificaties die nodig zijn voor jouw bier met eigen etiket? Geen probleem! Wij helpen je verder.

Een uniek bierfles etiket maken: bij ons is alles mogelijk

Een speciaalbier is meer dan alleen lekker biertje. Het bieretiket speelt een belangrijke rol voor het imago van jouw bier. Een aantrekkelijk bier label is een must om je te onderscheiden in de schappen. Zolemba helpt jou graag met jouw bier met eigen etiket. Wij bieden full color bedrukte bieretiketten met verschillende stansvormen. Rond, vierkant, ruitvormig, ovaal, iedere vorm is mogelijk. Zo Onze stansvormen zijn van hoge kwaliteit met gegarandeerde precisie. Heb jij jouw bieretiketten snel nodig? Wij produceren én versturen etiketten op rol binnen 24 uur aan jou.

Bieretiketten van hoge kwaliteit

Wij geloven in de veelzijdige kracht van zelfklevende etiketten. De gebruiksvriendelijkheid van onze bieretiketten geven jou de mogelijkheid om áltijd het perfecte resultaat te krijgen. Elke keer opnieuw! De aanschafkosten van een etiketteermachine voor zelfklevende etiketten zijn aanzienlijk lager - evenals het gebruik. Ben je een startende ondernemer? Dan is de keuze snel gemaakt toch? Ben jij er klaar voor om jouw eigen bieretiketten te maken? Bij Zolemba profiteer je van veel voordelen. Wij hebben het volledige proces in eigen beheer in ons machinepark in Haaksbergen. Het grote voordeel? Wij leveren jouw bieretiketten razendsnel: binnen 24 uur! Maar heb jij geen haast en kies je ervoor om na 3, 4 of 5 dagen de bieretiketten te ontvangen? Dan geven wij je een flinke korting!

Print your style
Bereken direct je prijs voor jou etiketten, ontvang je gratis digitale proef en printer maar!
Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op

Contact opnemen

Productie en verzending binnen 24uur

Op rekening bestellen mogelijk!

Meer dan 80.000 tevreden klanten

Eigen productie

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.