Jouw unieke wijnetiket maken

Wijnetiketten maken kunnen wij als geen ander. Wij produceren jouw wijnetiketten al binnen 24 uur. Je stelt ze eenvoudig samen met onze configurator en hebt direct je prijs en levertijd. Altijd gratis bestandscontrole en een digitale proef. Super eenvoudig, probeer het maar! 
 
Print uw eigen etiket 

Gratis levering  
Gratis bestandscontrole  
Gratis de beste service

Wijn etiketten voor iedereen

Wij produceren en leveren wijnetiketten voor iedere wijnproducent. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met wijnetiketten maken.

Wijnetiket maken door moderne techniek

Door onze digitale persen zijn kleine oplagen geen probleem. We stansen met een laser waardoor iedere vorm mogelijk is.

Direct een prijs voor je wijnetiketten

Vergeet die ingewikkelde offerte procedures, als je de configurator ingevuld hebt zie je direct je prijs en levertijd. Wachten is verledentijd!

Wijnetiketten bij Wijngaard hof van Twente

Door onze digitale persen zijn kleine oplagen geen probleem. We stansen met een laser waardoor iedere vorm mogelijk is. Direct een prijs voor je wijnetiketten Vergeet die ingewikkelde offerte procedures, als je de configurator ingevuld hebt zie je direct je prijs en levertijd. Wachten is verledentijd!. Wijnetiketten bij Wijngaard hof van Twente Een etiket op een wijnfles, het klinkt zo simpel. En wat ons betreft is het dat ook! Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wijngaard hof van Twente legt het uit en vertelt over onze samenwerking, trots!

De kwaliteit van jouw wijnetiket

Wijnetiketten die loslaten wanneer er condens op de wijnfles verschijnt? Daar wil je niet aan denken. Om dit te voorkomen kies je materiaal dat geschikt is voor koudere temperaturen en dat betrouwbaar hecht. Het meest gebruikte materiaal voor wijnetiketten is papier. Papier is heel geschikt om op glas te plakken en dit is een voordelige keuze. Maar heb je voorkeur voor een chiquer wijnetiket of gaat het om een wijnetiket voor mousserende wijn? Kijk dan eens naar de optie polypropyleen. Het materiaal voor jouw wijnetiketten is gekozen. Je hebt ook de optie om een glans of matte laag overheen te doen. Het voordeel van deze extra laag is de bescherming voor jouw wijnetiket. Kies je hiervoor? Dan is het niet mogelijk om de wijnetiketten zelf nog na te bedrukken met bijvoorbeeld het jaartal.

Wat staat er op het wijnetiket?

Wijn met eigen etiket, welke wijnproducent wil dat nu niet? Geen wijn is hetzelfde en daardoor is ook geen enkel wijnetiket hetzelfde. Wijn onderscheidt zich namelijk op veel vlakken. Denk aan:

Herkomst
Importeur
Handelaar
Smaak
Inhoud
Alcoholpercentage

Dit en meer maakt een wijn tot wat hij is. Deze informatie wil je graag kwijt op jouw wijnetiket.

Wijnetiketten drukken

Het materiaal, de lijmsoort en de afwerking is gekozen? Tijd om jouw wijnetiketten op rol te printen! In onze configurator kies je heel gemakkelijk het aantal etiketten en je gewenste levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent, geen onaangename verassingen. Bij Zolemba profiteer je van veel voordelen. Zo produceren wij alles in eigenbeheer met ons machine park in haaksbergen. Hierdoor zijn we in staat om de kwaliteit te garanderen en ook nog eens heel snel te kunnen produceren. Zelfs wel binnen 24 uur! Heb je minder haast? Geen probleem kies je voor een langere levertijd van 3 of 5 dagen? Dan bieden wij je ook nog een flinke korting!

Begin met bestellen

Bestel je etiketten eenvoudig online met onze configurator. Ga naar configurator

Offerte aanvragen

Een gratis en vrijblijvende offerte. Reactie binnen 1 werkdag! Offerte aanvragen 

Heb je nog vragen?

Kom direct in contact met één van onze specialisten. Kom in contact

Ontdek al onze mogelijkheden

De Zolembase bevat proefvellen om te bekijken, beoordelen en testen. Deze samplevellen zijn geproduceerd door ons en zijn daardoor identiek aan onze producten. Je krijgt zo een goede indruk over de soorten bedrukking, zoals full color (+white) en blanco. 
 
Zolembase aanvragen 

 

Productie & verzending binnen 24uur

Gratis bestandscontrole!

Meer dan 85.000 tevreden klanten

Eigen productie & DTP'ers

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible