Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Prijsetiketten

Bij het verkopen van producten is het belangrijk om kwalitatief goede prijsstickers te hebben. Met de prijs etiketten van Zolemba kun je makkelijk en snel informatie overbrengen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de prijs, korting en productinformatie. Bij productinformatie moet je denken aan bijvoorbeeld een eventuele houdbaarheidsdatum, afkomst van een product of bijvoorbeeld de productiedatum


Naast de productinformatie kun je verschillende zaken op je prijsetiketten printen:

  • jouw product is in de uitverkoop
  • de prijs van jouw product is verlaagd
  • jouw product is voorzien van een stuntprijs
  • jouw product is nieuw

Prijzen labels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gebruik een uitgesproken kleur om extra aandacht te trekken! Makkelijk je eigen prijsetiket printen? Kijk ook eens naar Zolemba labelprinters.


PRIJSETIKETTEN PRINTEN MET BARCODE

Je kunt een prijssticker voorzien van een barcode. Hiervoor heeft Zolemba barcode stickers. Ook is het mogelijk een etiket te maken met daarop een logo of opdruk. Zo kun je jouw huisstijl verwerken op je prijsetiketten. Je kunt met jouw eigen labelwriter informatie op de etiketten printen. Maar het is ook mogelijk om geheel voorbedrukte prijsetiketten te bestellen, je hoeft dan zelf niets meer te printen.


Prijsstickers op rol

Zolemba heeft alle productie in eigen huis. Dit komt omdat Zolemba beschikt over een eigen machinepark. Zodoende kunnen wij de prijsetiketten op rol voordelig en snel produceren.


Omdat gebruik gemaakt wordt van moderne druktechnieken is het mogelijk om een top kwaliteit Full Color bedrukking te leveren voor jouw prijslabel. Zo is het bij Zolemba mogelijk om iedere gewenste vorm te krijgen. Dit komt omdat wij met een laserstans werken.


Prijs etiketten zelf ontwerpen

Met onze ontwerptool kun je eenvoudig jouw prijsetiketten samenstellen. In een aantal stappen kun je een prijsetiket maken en krijg je direct de prijs en leverdatum te zien.

 

Prijsetiketten kopen

Bij de Zolemba kun je makkelijk en snel de beste kwaliteit prijsstickers kopen. Doordat we onze eigen prijsetiketten op rol produceren, kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je prijs etiketten te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw prijsstickers al de volgende werkdag!

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.7/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 90.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.