Zolemba Etikettendrukkerij - Bedrukte etiketten - Al 12 jaar de etikettendrukkerij gespecialiseerd voor de B2B

Zolemba etiketten drukkerij 
Bedrukte etiketten

Wij zijn Zolemba, al meer dan 12 jaar de etikettendrukkerij gespecialiseerd voor de B2B markt. Op dagelijkse basis produceren onze ervaren drukkers hoogwaardige full-color en variabele data etiketten met behulp van de nieuwste HP Indigo drukpersen. Bij Zolemba kun je snel en eenvoudig jouw eigen etiket maken met onze configurator. Probeer het eens! 
 
Naar configurator 

Gratis levering  
Gratis bestandscontrole  
Gratis de beste service

Snel en Efficiënt

Vermijd lange wachttijden voor je bestelling. Met onze expressproductie garanderen we dat jouw etiketten nog dezelfde dag geproduceerd en gratis verzonden worden wanneer je jouw ontwerp voor 12:00 uur 's middags goedkeurt.

Print your style!

Creëer je eigen stijl met Zolemba's snelle 24-uurslevering van op maat gemaakte fullcolor etiketten op rol. Laat jouw ontwerp tot leven komen zonder beperkingen en geniet van volledige vrijheid in design. Print your style!

DTP service

Zolemba biedt een hoogwaardige DTP-service voor bedrukte etiketten. Dankzij zorgvuldige bestandscontrole en een kosteloze digitale drukproef verzekeren we de hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid.

Etiketten maken en bestellen, voorbeeld in de praktijk

Ben je benieuwd hoe een samenwerking met Zolemba is? Voor Rigtersbier mochten wij de bieretiketten drukken! We zijn heel trots op het resultaat van de bieretiketten die we hebben gedrukt en de samenwerking met Rigtersbier. Werken wij binnenkort ook samen met jou?

Zekerheid door bestandscontrole incl. gratis digitale drukproef

Wij van Zolemba zijn gespecialiseerd in bedrukte etiketten en streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat jouw etiketten er precies zo uitzien als je voor ogen had, door gebruik te maken van de beste materialen en technieken. Onze DTP specialisten controleren jouw bestanden zorgvuldig, zodat je zeker weet dat het resultaat naar wens is voordat we overgaan tot productie.

Maatwerk etiketten binnen 24 uur

Bij Zolemba hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Of je nu last-minute etiketten nodig hebt voor een belangrijk evenement of een nieuwe productlancering, wij staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt geproduceerd in onze etikettendrukkerij in Haaksbergen. Als je jouw ontwerp voor 12:00 uur 's ochtends goedkeurt voor productie, zullen wij jouw etiket nog dezelfde dag produceren en gratis verzenden! Meer informatie over onze levertijden vind je hier.

Vind de perfecte etiketoplossing. Maak indruk met op maat gemaakte etiketten

Bij Zolemba kun je zelf de afmetingen en vorm van het etiket bepalen met behulp van onze configurator. Alle creatieve vormen zijn bij Zolemba mogelijk door middel van onze hypermoderne lasertechniek. Met ons brede assortiment aan materialen kun je de perfecte oplossing vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en eisen. We bieden altijd hulp en ondersteuning aan onze klanten. Bij Zolemba staan we altijd klaar voor onze klanten.

Begin met bestellen

Bestel je etiketten eenvoudig online met onze configurator. Ga naar configurator

Offerte aanvragen

Een gratis en vrijblijvende offerte. Reactie binnen 1 werkdag! Offerte aanvragen 

Heb je nog vragen?

Kom direct in contact met één van onze specialisten. Kom in contact

Ontdek al onze mogelijkheden

De Zolembase bevat proefvellen om te bekijken, beoordelen en testen. Deze samplevellen zijn geproduceerd door ons en zijn daardoor identiek aan onze producten. Je krijgt zo een goede indruk over de soorten bedrukking, zoals full color (+white) en blanco. 
 
Zolembase aanvragen 

Productie & verzending binnen 24uur

Gratis bestandscontrole!

Meer dan 90.000 tevreden klanten

Eigen productie & DTP'ers

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible