Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen
Zolemba bieretiketten bedrukken
Zolemba bieretiketten bedrukken
Zolemba bieretiketten bedrukken

Zolemba de etikettendrukkerij Bedrukte etiketten

Wij zijn Zolemba, al meer dan 12 jaar de etikettendrukkerij gespecialiseerd voor de B2B markt. Op dagelijkse basis produceren onze ervaren drukkers hoogwaardige full-color en variabele data etiketten met behulp van de nieuwste HP Indigo drukpersen. Bij Zolemba kun je snel en eenvoudig jouw eigen etiket maken met onze configurator. Probeer het eens!
Gratis levering
Geen cliché- en stanskosten
Gratis bestandscontrole
Eigen productie & DTP'ers

Express productie

Last-minute etiketten nodig? Wij staan voor jou klaar en versturen jou bestelling binnen 24 uur.

Innovatieve etikettendrukkerij

Wij stansen etiketten met een laser waardoor elke vorm etiket mogelijk is.

Geen gewacht op facturen

Heb je de configurator ingevuld? Dan zie je direct je prijs en levertijd.

Etiketten maken en bestellen, voorbeeld in de praktijk

Ben je benieuwd hoe een samenwerking met Zolemba is? En wil je graag een voorbeeld zien van onze geproduceerde etiketten? Voor Rigtersbier mochten wij de bieretiketten drukken! We zijn heel trots op het resultaat van de bieretiketten die we hebben gedrukt en de samenwerking met Rigtersbier. Werken wij binnenkort ook samen met jou?

Zekerheid door bestandscontrole incl. digitale drukproef

Wij van Zolemba zijn gespecialiseerd in bedrukte etiketten en streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat jouw etiketten er precies zo uitzien als je voor ogen had, door gebruik te maken van de beste materialen en technieken. Onze DTP specialisten controleren jouw bestanden zorgvuldig, zodat je zeker weet dat het resultaat naar wens is voordat we overgaan tot productie.

Het perfecte etiket: bij ons is alles mogelijk

Bij Zolemba hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Of je nu last-minute etiketten nodig hebt voor een belangrijk evenement of een nieuwe productlancering, wij staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt geproduceerd in onze etikettendrukkerij Haaksbergen. Als je jouw ontwerp vóór 12:00 uur 's ochtends goedkeurt voor productie, zullen wij jouw etiket nog dezelfde dag produceren en gratis verzenden! Meer informatie is te vinden op de volgende pagina.

Digitale bedrukte etiketten van de hoogste kwaliteit

Bij Zolemba kun je zelf de afmetingen en vorm van het etiket bepalen met behulp van onze configurator. Met ons brede assortiment aan materialen kun je de perfecte oplossing vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en eisen. We bieden altijd hulp en ondersteuning aan onze klanten. We hebben al enkele gangbare etiketten samengesteld die je bij ons kunt vinden, maar als je iets specifiekers nodig hebt, zijn wij er om je te helpen. Bij Zolemba staan we altijd voor onze klanten klaar.

Print your style

Bereken direct je prijs voor jou etiketten!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op

Productie & verzending binnen 24uur

Gratis bestandscontrole!

Meer dan 85.000 tevreden klanten

Eigen productie & DTP'ers

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.