Wij zijn Zolemba, producent van bedrukte en onbedrukte etiketten. Wij besparen je tijd, geld en gedoe. Met ruim 40 collega’s werken we dagelijks hard om meer dan 90.000 klanten in Europa te voorzien van etiketten. Dit alles verzorgen we vanuit onze headquarters in Haaksbergen, Nederland.

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug naar 2008. Het bestellen van (bedrukte) etiketten duurde destijds tot wel 8 weken. Wij zijn op zoek gegaan naar machines die dit proces terugbrachten van weken naar uren. Ruim 15 jaar later staat er een state-of-the-art machinepark, waaronder diverse HP Indigo persen op onze productievloer en stansen we alle bedrukte etiketten met een geavanceerde lasertechniek. Hierdoor zijn we in staat om elke gewenste oplage te produceren binnen maximaal 5 werkdagen.

Naast bedrukte etiketten, produceren we ook blanco compatible etiketten voor labelprinters zoals Dymo, Zebra en Brother. Dezelfde kwaliteit als het origineel, maar dan voor een betaalbare prijs. Met ruim 200 verschillende rollen op voorraad, versturen wij vrijwel alle bestellingen nog op dezelfde dag. Naast onze voorraadproducten, behoren op maat gemaakte blanco etiketten ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor industriële print engines.

Samen met Zolemba sneller…

Groeien
Omzetten
Bezorgen
Verkopen
Verwerken
Internationaal
Vergroenen

Jij doet jouw ding, wij het onze.
Jij doet waar je goed in bent. Produceren, designen, verzenden, bottelen, noem maar op. Dan doen wij waar wij goed in zijn, de productie, verzending van kwalitatieve bedrukte en onbedrukte etiketten. Standaard of op maat, wij zijn in staat om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. Zodat jij verder kunt met je business.


Sparren over de mogelijkheden?
We zijn een e-commerce onderneming en doen daarom graag alles online. Je bereikt ons per mail via service@zolemba.com. Bellen kan natuurlijk ook: +31 53 737 0160. Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, of Italiaans? Geen probleem, we zijn een internationaal bedrijf en onze serviceafdeling spreekt alle talen.


Zolemba B.V.
Nijverheidsstraat 16
7482 GZ Haaksbergen
Nederland


chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible