Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

UPS label

Bij Zolemba kun je een keuze maken uit een uitgebreid assortiment aan compatible labels en verzendetiketten, ook voor je UPS verzending. Een ander groot voordeel is het snel en gemakkelijk bestellen op onze website. Verzend je pakketjes met UPS? Dan is Zolemba een uitstekende leverancier voor al jouw UPS labels. De UPS verzendlabels worden zelf geproduceerd op onze locatie in Haaksbergen.

 

UPS verzendlabel maken

Het grootste voordeel van Zolemba is dat wij al onze verzendlabels zelf produceren in Nederland. Hierdoor kunnen wij met de meest geavanceerde machines de kwaliteit van al onze verzendetiketten en compatible labels waarborgen. Daarnaast worden de labels (waaronder de UPS verzendlabel) altijd getest en gecontroleerd voordat de UPS labels worden verzonden. Dit gebeurt door onze team van specialisten. Bij Zolemba profiteer je niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook van een zeer scherpe prijs!

 

UPS label printen

Zolemba biedt 2 verschillende UPS labels aan. Beide UPS labels zijn beschikbaar in het formaat 102mm x 150mm. Het enig verschil is dat de ene beschikbaar is met een 25mm kern (elke rol bestaat uit 300 labels) en de ander met een 76mm kern (elke rol bestaat uit 900 labels). De UPS label 25mm kern kunt u gebruiken met onder andere de printers van Zebra en Brother.

Daarentegen is de grotere UPS label geschikt voor industriële printers zoals de Intermec Easycoder C4 en de Zebra S4M printers. De UPS labels van Zolemba kunt u uitstekend gebruiken voor al uw UPS verzendingen. Wij verkopen naast de UPS labels ook UPS starterspakketten. De UPS starterspakketten bestaan uit een Zebra ZD421D of ZD220D labelwriter en 12 rollen UPS labels (kern 25mm). 

 

UPS label bestellen

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op en dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord. Zolemba heeft een divers aanbod aan verzendlabels, waaronder ook UPS labels vallen. Het UPS label is thermisch. Dat betekent dat u de UPS labels kunt gebruiken in uw thermische labelprinters zonder gebruik te maken van een inktlint. Wenst u UPS labels van papier of wilt u de UPS labels gebruiken in uw labelprinter en dan printen middels een inktlint? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.7/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 90.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.