Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Variabel data printen bij Zolemba

Variabel data printen

 

Zolemba biedt ook de mogelijkheid om etiketten met variabel data op rol te printen. Middels variabel data printen is het mogelijk om op een efficiënte en eenvoudige manier unieke variabel informatie op elk afzonderlijk etiket te plaatsen. De variabel data kan bestaan uit nummers, barcodes, QR codes of letters. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Middels variabel data printen kunnen etiketten die "gelijk" zijn, uniek worden gemaakt.

 

 

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

 

 

Voor de variabel data is het niet nodig een speciaal bestand aan te leveren. Wel is het van belang dat u contact opneemt om duidelijk aan te geven wat de wensen zijn betreffende het printen met variabel data.


Diverse toepassingen voor variabel data printen:

- serienummerreeksen
- unieke productcodes
- barcodes
- QR codes
- gepersonaliseerde etiketten, zoals mailingen
- marketingacties, zoals loterijen
- letters
- adressen

 

Combinaties van de bovenstaande toepassingen zijn ook mogelijk bij variabel data printen.


Wilt u geen etiketten met variabel data? Uiteraard produceert Zolemba ook onbedrukte etiketten of bedrukte etiketten op rol. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)53-7370160. Tevens zijn wij per mail bereikbaar via ons contactformulier.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.