Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw prijsetiketten

Prijsetiketten

Prijsetiketten maken doet u voordelig en snel bij Zolemba! Het is mogelijk om alle soorten prijsetiketten op rol te laten maken. Prijsetiketten voorzien van barcode, de zogenaamde barcode stickers, maar ook prijsetiketten met logo en opdruk. Uw producten krijgen een mooie consistente uitstraling met uw huisstijl gedrukt op uw prijsetiketten. Het is mogelijk geheel voorbedrukte prijsetiketten te bestellen. Ook is het mogelijk gedeeltelijk bedrukte prijsetiketten te bestellen. Deze kunt u bijvoorbeeld wel voorzien van uw huisstijl en/of logo en u kunt dan met uw eigen labelwriter nog andere informatie bij printen.

Eigen productie prijsetiketten

Prijsetiketten printen doen wij zelf. We beschikken over een eigen machinepark en hebben alle producties in eigen hand. Ons machinepark beschikt over de meest geavanceerde machines. Deze maken gebruik van de nieuwste technieken. We kunnen daardoor een hoge kwaliteit garanderen. Doordat wij produceren op locatie in eigen beheer kunnen wij controles uitvoeren. Deze controles worden uitgevoerd door gespecialiseerd personeel dat veel ervaring heeft in het produceren van etiketten. Het kwaliteitsniveau dat wij aanbieden kunnen wij op deze manier in stand houden. Het productieproces is zeer gestroomlijnd en vind plaats op slechts één machine. Deze machine bespaart materiaal, tijd en geld. Ook is het voor u voordelig de bestelling te doen bij ons. Bestellen bij de producent is namelijk altijd voordeliger omdat u geen kosten betaald voor een tussenhandelaar.

De druktechnieken van onze printer zijn zeer modern en leveren een topkwaliteit. Uw full color bedrukking is daarmee kleurecht en van hoge kwaliteit. Het snijden gebeurt ook op een nieuwe manier. Namelijk met behulp van een laser. Dit zorgt voor een uiterst nauwkeurige manier van snijden. Ronde etiketten op rol of zelfs andere vormen behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Zelf prijsetiketten samenstellen

U kunt online eenvoudig prijsetiketten op maat samenstellen met onze ontwerptool. Er is een ruime keuze aan opties beschikbaar zodat u altijd kunt rekenen op een prijsetiket naar wens. 

Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij streven altijd naar een goede klanttevredenheid. Dit doen wij doormiddel van het leveren van een goed product maar ook zeker door het verlenen van een stuk service. Onze ontwerptool is al zo ontwikkeld dat het voor u eenvoudig te doorlopen is. Toch kan u tegen een vraag aanlopen. Het is dan geen enkel probleem om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Er is altijd iemand voor u bereikbaar. Graag voorzien wij u van een passend advies en we helpen u graag verder.

 

Bestel hier uw prijsetiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.