Spiksplinternieuw: Het team in een nieuw jasje!

Vanaf 1 januari 2018 hebben de medewerkers van Zolemba hun oude bedrijfskleding ingeruild voor een nieuw outfit. De oude bedrijfskleding ging al enige tijd mee en bevatte niet meer de uitstraling die Zolemba wil uitstralen. De zwart met oranje kleding is vervangen voor kleding die de nieuwe huisstijl bevat. De nieuwe bedrijfskleding bevat luchtige en soepele stoffen voor een optimaal draagcomfort tijdens werkzaamheden. Het productieteam loopt er weer picobello bij. De nieuwe bedrijfspolo’s en broeken zijn Zolemba-blauw en zijn voorzien van onze logo’s.

 

Iedere dag een beetje beter, ieder jaar meer verrassen en verwonderen! Bij Zolemba leren wij elke dag bij en wordt er voortdurend gezocht naar verbeterpunten. Sinds de naamsverandering en de invoering van onze nieuwe huisstijl was het een hectische tijd. Er is in de afgelopen maanden veel veranderd en vandaag hebben wij nogmaals een nieuwe stap gezet!

Zolemba is klaar voor 2018!

Bij Zolemba beseffen wij iedere dag weer, dat wij samen uw etiketklus moeten klaren. Van productie tot klantenservice, iedereen draagt bij aan een perfect eindresultaat. Bij Zolemba zijn wij klaar voor 2018 en kijken uit naar de toekomst. Ons team staat ook in 2018 weer voor u paraat, maar dan net wat beter gekleed!

 

Nieuwe bedrijfskleding

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible