Vanaf vandaag verzenden wij via DHL

Wij bij Zolemba zoeken continu naar verbeterpunten om te blijven verwonderen en de klanttevredenheid te verhogen! Met DHL als nieuwe pakketvervoerder zetten wij wederom een stap in de goede richting. Op verzoek van onze klanten zijn wij gewijzigd van vervoerder! Vol blijdschap kunnen wij mededelen dat wij vanaf vandaag samenwerken met DHL.

 

De voordelen van DHL als verzender!

 

Met DHL als vervoerder is een snelle en een goede verzending gegarandeerd. DHL biedt onze klanten vele voordelen, zoals een eenvoudig Track-en-Trace-systeem, betrouwbare leveringen en snelle internationale verzendingen. Wilt u meer weten over deze overstap? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze klantenservice-pagina. Ook staat onze Customer Service-afdeling elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

De voordelen op een rijtje:

 

DHL is actief in meer dan 220 landen en is daarmee het meest internationale bedrijf ter wereld! Door het DHL netwerk kan Zolemba alle klanten nog beter en sneller bedienen!

 

De voordelen van DHL als verzender!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible