Bedrukte Etiketten: Onbegrensde Mogelijkheden

Uw verkoopsucces wordt voor een groot deel bepaald door de uitstraling van uw bedrukte etiket. Het is essentieel dat uw etiket er perfect uitziet op uw producten/verpakkingen.

 

 

Bedrukte etiketten

Er zijn verschillende bedrukte etiketten te bedenken voor marketingdoeleinden. Van bedrukte Etiketten met uw logo tot een complete design in full color.

bedrukte etiket met logo

 

 

 

 

 

Etiketten voor marketingacties

Full color bedrukte etiketten worden voor veel doeleinden gebruikt. Denk aan het promoten van uw product, nieuwe producten aan de man brengen, de naamsbekendheid vergroten of voor marketingacties. Maar denk ook aan producten, stellingen, enveloppen, mappen etc. die u moet voorzien van een code, nummering, tekst of datum en hiervoor zelfklevend etiketten nodig hebt. Zie hieronder een voorbeeld van kortingsstickers. Andere etiketten voor marketingacties zijn: sale stickers en prijsstickers.

 

 korting stickers

 

 

 

 

Een uniek etiket

Wilt u graag een uniek etiket? Zolemba biedt uitstekende oplossingen. Full color bedrukte etiketten met verschillende stansvormen zoals rond, ruitvormig, ovaal etc. Alle oplages in verschillende formaten met één kleur tot hoogwaardige Full Color bedrukkingen. U kunt kiezen uit een uitgebreide materiaalkeuze en zelfs variabele data printing (unieke barcodes en opvolgende nummering).

Hieronder ziet u verschillende voorbeelden van bedrukte etiketten uit verschillende branches.


   bedrukte etiketten voor de visvijver industrie   bedrukte etiketten voor de voedingssupplementen industrie bedrukte etiketten voor de voedselindustrie

 

Full color labels drukken en onbedrukte etiketten produceren wij in onze eigen machinepark in Haaksbergen.

 

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible