Alle voorwaarden omtrent retourneren zijn opgenomen in de algemene voorwaarden

 

Wanneer mag ik mijn artikelen retourneren?

Je kunt je bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, indien voldaan aan de volgende voorwaarden: 

  • De artikelen zijn onbeschadigd.  
  • De artikelen zijn ongebruikt en compleet. 
  • Het artikel zit in de originele, onbeschadigde verpakking.
  • De artikelen zijn niet volgens eigen individuele keuzes of beslissingen en specificaties vervaardigd, of ze zijn niet duidelijk voor een specifiek persoon bestemd.  

Hoe retourneer ik mijn artikelen? 

Een retour kan telefonisch of per mail worden aangemeld. Geef tijdens je aanvraag aan om welke order en producten het gaat. Vermeld tevens wat de reden van retour is.

Voeg, in het geval van een klacht, een foto toe zodat we de oorzaak snel kunnen achterhalen. Wanneer je retouraanvraag is geaccepteerd ontvang je hier een bevestiging van met een RMA formulier. Zonder RMA formulier zullen wij je retour niet verwerken.

 

Verstuur vervolgens je retourzending inclusief RMA formulier naar: 
Zolemba BV 
Nijverheidsstraat 16 
7482 GZ Haaksbergen 

 

Wat zijn de retourkosten? 

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Je mag het pakket opsturen met een vervoerder naar keuze.
De reeds door Zolemba gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

 

Kan ik artikelen ruilen?

Als je je oorspronkelijke bestelling retourneert, en andere artikelen wil ontvangen, plaats je daarom het beste een nieuwe bestelling via onze site. 

 

Wat gebeurt er daarna? 

We sturen een e-mail wanneer wij de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen. De reeds door Zolemba gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.
Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort, heb je het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

Wanneer er 14 dagen verstreken zijn, zijn wij niet verplicht om retourzendingen te accepteren. Wettelijk gezien moet kennisgeving van klachten binnen bekwame tijd gebeuren. In onze Algemene Voorwaarden is opgenomen dat wij 30 dagen als bekwame tijd beschouwen.


Zolemba_RMA_formNL (1).pdf

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible