Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

De samenwerking tussen Moton Lubricants en Zolemba loopt gesmeerd


Bedrukte EtikettenKlantcases & Interviews

Moton Lubricants is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van smeermiddelen voor verschillende toepassingen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige etiketten om hun producten te identificeren en informatie te verschaffen aan de gebruiker.

 

 

 

Wie is Moton Lubricants?

Wij zijn een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige smeermiddelen voor verschillende industrieën en toepassingen met meer dan 30 jaar ervaring.

 

Moton blinkt uit in het ontwikkelen van een breed scala aan smeermiddelen die betrouwbaar werken onder extreme omstandigheden en voldoen aan de strengste eisen van zware machines en apparatuur. Samen met een deskundig team dat altijd klaar staat om oplossingen op maat te bieden, streven we ernaar om te blijven innoveren en producten van de hoogste kwaliteit en service te leveren die verder gaan dan de verwachtingen

van onze klanten. De etiketten van Zolemba helpen ons hierbij. Het is voor ons van groot belang dat de etiketten die we gebruiken bestand zijn tegen de strenge omstandigheden in de industrie. Naast dat de etiketten enorm sterk zijn, passen ze ook perfect in ons assortiment. Daarnaast bieden we onze klanten ook gepersonaliseerde etiketten met hun eigen merk, deze etiketten laten we ook bij Zolemba drukken en is een grote waarde propositie voor ons gebleken.

 

 

 

Moton Lubricants X Zolemba

 

 

Extra service van Moton

Moton Lubricants biedt ook private labeling aan. Dit betekent dat ze niet alleen hun eigen producten produceren, maar ook voor andere bedrijven kunnen produceren onder hun eigen label. Daarnaast kunnen ze ook nieuwe producten ontwikkelen en produceren op basis van de wensen en behoeften van klanten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de klant om tot een op maat gemaakte oplossing te komen. Met hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van smeermiddelen, kunnen ze klanten voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Dit stelt klanten in staat om hun merk te promoten en tegelijkertijd belangrijke informatie te verschaffen aan hun klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat maakt het etiket zo speciaal?

De etiketten die worden gebruikt door Moton Lubricants zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de industrie. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen vocht, olie, vet en andere stoffen die vaak voorkomen bij het gebruik van smeermiddelen.

 

Het ontwerp van de etiketten is aantrekkelijk en informatief. Het bevat belangrijke informatie, zoals de productnaam, het type smeermiddel, de toepassing, de specificaties, de waarschuwingen en het logo van het bedrijf. Dit maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om het juiste smeermiddel te selecteren en te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom,

De etiketten die worden gebruikt door Moton Lubricants zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie. Ze zijn duurzaam, informatief en aantrekkelijk. Bovendien biedt het bedrijf op maat gemaakte etiketten aan om te voldoen aan de individuele behoeften van hun klanten.

 

Ook geïnteresseerd in het maken van je eigen etiketten? Wacht niet langer en creëer jouw eigen unieke en premium etiketten met onze configurator. Klik nu op de link en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw etiketten te drukken!

 

 

Ga direct naar configurator

 

 

 

 

 

 

 

Gratis levering    Geen cliché- en stanskosten    Gratis bestandscontrole    Eigen productie & DTP'ers

 

 

 

 

 

 

Terug naar blogs

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.