A4 Etiketten vs. Etiketten op rol

Vandaag de dag zijn er duizenden toepassingsmogelijkheden voor labels. Hoewel het heel eenvoudig lijkt, kan het lastig zijn om de juiste labels te vinden. Toch is dit een belangrijke beslissing. De juiste keuze kan u namelijk veel geld besparen. Neem bijvoorbeeld A4 etiketten die u met een standaard laserprinter bedrukt. Dit vereist extra uitgaven voor inkt, het kost tijd om eraan te wennen en door de trage printsnelheid dient u zeer geduldig te zijn. In deze blog bespreken wij 6 voordelen van thermische etiketten op rol.

A4 etiketten versus etiketten op rol

Wacht even? U gebruikt nog steeds A4 vellen als verzendetiket?

 

Dan is het goed dat u ons heeft gevonden! Bij Zolemba geven wij de voorkeur aan het gebruik van etiketten op rol. Deze rollen zijn te gebruiken in labelprinters zoals Bixolon, Zebra, Godex en Dymo, waarmee u met gemak en hoge nauwkeurigheid etiketten kunt printen.

 

Er zijn veel verschillen tussen A4 etiketten en de etiketten op rol. Met A4 print u volle vellen, dure inkt cartridges zijn nodig en de standaard laserprinters zijn niet snel.

 

 

Een goed alternatief: Blanco etiketten op rol. Het is mogelijk om in grote hoeveelheden te printen, maar ook per stuk. Bij gebruik van thermische etiketten zijn inkt cartridges niet nodig, wat een flinke besparing kan opleveren. Nog een groot voordeel is dat de meeste labelprinters in hoge snelheid kunnen printen en dat u niet hoeft te wachten tot de inkt opgedroogd is!

Wij stellen ons even voor

Bij Zolemba zijn wij gespecialiseerd in etiketten. Alle etiketten van Zolemba worden in onze eigen productiehal geproduceerd. Hierdoor kunnen wij tijdens het hele proces controleren of producten van de gewenste kwaliteit zijn. Uiteraard bent u ook voor A4 stickervellen bij Zolemba aan het juiste adres. Toch adviseren wij u, vanwege de vele voordelen, om te kiezen voor etiketten op rol.

 

voordelen van thermische etiketten op rol en waarom ze zo veel beter zijn dan a4 stickervellen


6 voordelen van Thermische labels op rol


Zoals besproken bieden etiketten op rol vele voordelen in vergelijking met de A4 etiketten. Etiketten die gemaakt worden van thermisch materiaal worden bedrukt doormiddel van warmte, waardoor dure inkt voor laserprinters niet meer nodig is. Lees alle 6 de voordelen van Thermische etiketten op rol:

 


Meer weten over etiketten op rol?

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)53-7370160. Ook controleren en beantwoorden wij dagelijks inkomende mails. Mail ons direct: service@zolemba.nl.

 

Starten met het printen van etiketten op rol? Dan zijn de starterspakketten van Zolemba uitermate geschikt! Deze pakketten bevatten alle benodigdheden om te starten.

 

BEKIJK ALLE STARTERSPAKKETTEN >

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible