Zolemba wint nominatie voor de FD Gazellen Award voor tweede jaar op rij

Voor het tweede jaar op rij is Zolemba genomineerd voor de FD Gazellen Award! De FD Gazellen Award is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven worden geselecteerd door het Financieele Dagblad en verdeeld in drie categorieën: klein, middelgroot en groot.

 

FD Gazellen Award 2017

 

Afgelopen juni zijn EtiketXL en Labeldiscounter samengevoegd tot de internationale webshop Zolemba. Na veel nieuwe uitdagingen, innovaties en successen is Zolemba trots op de nominatie voor de FD Gazellen Award!

 

“Vorig jaar voelden wij ons vereerd om een FD Gazellen Award te winnen in de klasse voor kleine bedrijven,” aldus Richard Rensen, eigenaar van Zolemba, “maar om dit jaar genomineerd te worden in de klasse ‘middelgroot’ en direct in de top 20 te eindigen voelt als een veel grotere prestatie. Zolemba behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dat voelt fantastisch. Zeker gezien alle andere genomineerde bedrijven. Uiteraard doen wij er alles aan om door te groeien en onze plek op de Europese etiketten markt te versterken.”

 

Het team van Zolemba blijft hard werken om te innoveren, gebruiksvriendelijkheid te maximaliseren en vooral om voortdurend te verwonderen!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible