Zolemba genomineerd voor de FD Gazellen Award 2019

Gazellen zijn sociale dieren die in groepen van wel 600-gazellen kunnen leven. Daarnaast kunnen ze een snelheid van 100 km per uur bereiken. Op deze hoge snelheid kan een gazelle zelfs een cheeta ontvluchten. Bij Zolemba zijn we altijd op jacht naar meer snelheid, betere automatisering en een efficiënter productieproces. Hierdoor blijven we maar doorgroeien als bedrijf. Bij het Financieele Dagblad hebben ze dat ook door, want Zolemba is voor het vierde, je leest het goed, het VIERDE jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards! Daarom staat bij Zolemba de vierde gazelle al in de startblokken om zich bij de anderen te voegen. Nog 596 gazellen te gaan.

gazelle 2019


Wat zijn de Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor deze prijs, is het behalen van een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Dit jaar worden ook de winstgevendheid en groei van werknemers meegenomen in de rangschikking. Het is Zolemba weer gelukt, waardoor wij ons ook dit jaar weer mogen scharen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar is de 16e editie van de FD Gazellen Awards die traditiegetrouw in november zullen worden uitgereikt. Regio Oost, waarbinnen Zolemba valt, zal op 12 november te horen krijgen wie de winnaars zijn.

 

Zolemba

Zolemba ontwikkelt zich tot de meest innovatieve drukkerij van Europa. Ons doel is samen met de nieuwste machines, innovatieve software en een team van geniale, bijzonder sportieve en gedreven mensen, de grootste én beste te worden in de etikettenbranche. Waar anders dan bij Zolemba vind je werknemers gek genoeg om zich voor te doen als gazellen?

 

Op 12 november worden de winnaars bekend gemaakt. Voor nu zijn wij vooral trots op de groei die dit bedrijf heeft doorgemaakt, jaar in jaar uit. Zonder een team van toegewijde werknemers zouden wij een (4e) nominatie als deze nooit in de wacht hebben gesleept.

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible