Het gouden geheim

Wij hebben de perfecte manier gevonden om kosteloos gouddruk toe te voegen aan uw etiket. Makkelijk, snel en al vaak toegepast!

Maak uw labels bijzonder met een gouden opdruk

Zelfgemaakte etiketten zijn altijd bijzonder door de verschillende soorten ontwerpen. Bij Zolemba gaan wij voortdurend uitdagingen aan om de meest unieke en geavanceerde designs tot leven te laten komen. Zo kunt u nu goud toevoegen aan uw etiket!. Om het ontwerp een klein extraatje te geven, kunt u ervoor kiezen om kleine details in het ontwerp of de gehele label in goud af te laten drukken.

 

 

Gouden etiketten: Het gouden geheim.

 

Accenten zetten met gouden etiketten

Gouden accenten zijn dé manier om full-colour etiketten extra te laten opvallen. Bij Zolemba kunt u, net als bij ieder ander ontwerp, zelf aangeven waar u het goud bedrukt wilt hebben. De timide glimmende oppervlakte is een grote aandachtstrekker. Dit soort etiketten kunnen op verschillende gebieden toegepast worden. Naast bierfles etiketten of wijnfles labels kunnen ook adresetiketten in goud de ontvanger een gevoel van exclusiviteit geven.

Uw goud upgrade: Van ontwerp naar print

Materiaalkeuze (Stap 4)

Het geheim om goud aan uw etiket toe te voegen begint bij het uitkiezen van de juiste materiaalsoort: Pet Metallic Silver. In de etiket configurator kunt u dit materiaal kiezen.

 

 

Kleurkeuze

Goud bedrukken kunt u door het juiste percentage yellow & magenta toe te voegen aan uw bestand. Op de plekken waar u gouden bedrukking wilt hebben, geeft u inktpercentage 91 voor yellow en 29 voor magenta aan. 

 

 

Maak gebruik van Dekwit

Wanneer u kiest voor een gouden bedrukking, dan is het noodzakelijk om onder uw tekst of afbeelding dekwit te plaatsen. Dekwit is een laag in uw ontwerp die ervoor zorgt dat er eerst een witte laag gedrukt wordt voordat de gouden kleur wordt gedrukt. Door deze laag dekwit komt de gouden kleur ‘kleurechter’ en duidelijker naar voren. Lees hier hoe u dekwit plaatst in uw ontwerp.

Hoe dekwit plaatsen in uw bestand?

Plaats in Illustrator een extra vlak met dekwit onder het gewenste element, zet het bovenliggende element op ‘vulling overdrukken’. Alles wat wit gedrukt moet worden, dient de vul kleur ‘white_ink’ te hebben. Dit geldt ook voor witte tekst. Wat wit is, wordt op gekleurde of transparante etiketten niet geprint, tenzij het dekwit bevat.

Niet zomaar een bierfles: Brewboys tonen hun ontwerp

 

Stel uw eigen bedrukte etiket samen

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible