Download hier je gratis sjabloon voor de IATA Lithiumbatterijen Labels

Bij het transporteren van elektronische apparaten met lithiumbatterijen is het essentieel om een sticker op het pakket te bevestigen, waarbij de International Air Transport Association (IATA) strikte richtlijnen handhaaft. Deze richtlijnen omvatten het gebruik van het IATA Lithiumbatterijen etiket en de verplichting om contactinformatie toe te voegen. Wanneer de lithiumdrempel in je zending wordt overschreden, is het cruciaal om contactinformatie op het etiket te vermelden. Dit is een vereiste die een snelle communicatie met de verantwoordelijke partij mogelijk maakt in geval van een ongeluk, brand of noodgeval. Bovendien kunnen er vragen of onzekerheden ontstaan over de inhoud van de zending. Door contactinformatie toe te voegen, kunnen deze vragen direct met de afzender worden verduidelijkt om misverstanden te voorkomen.
Vroeger moest je IATA UN-etiketten bestellen als voorbedrukte etiketten, maar tegenwoordig biedt Zolemba gratis sjablonen en bijpassende rol-etiketten aan. Bespaar waardevolle tijd en moeite door je contactinformatie op de etiketten te printen met je thermische printer. Vereenvoudig het proces met de volgende stappen:

1. Bestel etiketten met een opvallende rode rand.

2. Download de gratis Word-sjablonen.

3. Voeg eenvoudig je telefoonnummer toe aan het sjabloon.

4. Print het sjabloon moeiteloos op het etiket.

Deze aanpak bespaart niet alleen tijd en moeite bij het verzenden van pakketten met lithiumbatterijen, maar stelt je ook in staat om zelf je contactinformatie te printen. Download de gratis Word-sjablonen hieronder en bestel de bijbehorende rol-etiketten zodat je kunt beginnen met het afdrukken ervan met je eigen gegevens. Voeg deze handige functies toe aan je verzendprocessen en optimaliseer je lithiumbatterijzendingen vandaag nog!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible