Nieuw: Thermische Polypropyleen

In de etikettenbranche is een nieuw materiaal geïntroduceerd, namelijk het materiaal thermische Polypropyleen (PP). Het is zeer duurzaam materiaal: etiketten gemaakt van thermisch PP materialen zijn water, olie en scheurbestendig waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala van toepassingen.

Thermische Polypropyleen (PP)
Poly Propyleen (PP) kunnen wij nu ook aanbieden in thermisch materiaal! Binnen de etikettenbranche nog vrij uniek. De etiketten kunt u gebruiken in uw thermische labelprinter. Een groot voordeel is dat u een vrij sterk etiket hebt die u kunt bedrukken in een thermische labelprinter. Bedrukbaar met een breed scala van printtechnologieën. Hiervoor heeft u geen lint of inkt nodig. Een besparing op uw inkoopkosten!

 

Thermische PP materiaal is een plastic, uitermate geschikt voor langdurig gebruik en bij gebruik waar slijtvastigheid een must is. Het materiaal scheurt niet, het is kras- en waterbestendig. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Geschikt bij temperaturen van -30°C tot +80°C.

 

Verkrijgbaar met een breed scala van lijmen: U kunt kiezen uit permanent, verwijderbaar en diepvrieslijm voor de meeste etikettering toepassingen.


4XL De voordelen:
-Uitzonderlijk sterk materiaal
-Waterbestendig
-Oliebestendig
-Kras vast
-Voor zowel binnen als buiten
-Geen lint of inkt nodig

 

 

 

Dymo Labelwriter 4XL

 

Toepassing:
Thermische Polypropyleen (PP) is zeer duurzaam materiaal: etiketten gemaakt van thermisch PP materialen zijn water, olie en scheurbestendig waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala van toepassingen. Denk aan etiketteringen op bevroren voedsel, chemische producten of op auto-onderdelen waarbij men etiketten nodig hebben die oliebestendig zijn. Daarnaast wordt het veel gebruikt als informatie etiket of etiketten waar hoge weerstand nodig is tegen water en scheuren.


pp
 Thermische Polypropyleen (PP)

 

Veel voorkomende toepassingen zijn: bagagelabels, bevroren voedsel etiketten, industriële etikettering, logistiek labels en in de tuinbouwsector.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible