Main Image

Onze gedrukte labels worden blauw – en we bedoelen niet de kleur! Maak kennis met ons nieuwste labelmateriaal, Ocean Action Polypropyleen (PP). Het nieuwe duurzame alternatief voor PP-labels. Ontdek hoe dit milieuvriendelijke materiaal niet alleen goed is voor uw merk, maar ook voor onze planeet!

Waarom Ocean Action Labels?

Elk jaar wordt er meer dan 13 miljoen ton plastic in de oceaan gedumpt. Dat is één vuilniswagen vol plastic per minuut! Als we op dit tempo doorgaan, zullen de oceanen in 2050 meer plastic dan vissen bevatten! Onze substratenleverancier, UPM Raflatac, heeft een unieke manier gevonden om deze plastichoeveelheden goed te benutten. UPM Raflatac is het eerste bedrijf ter wereld dat Ocean Action labels introduceert, gemaakt van plasticafval dat anders in de oceanen zou eindigen. Deze innovatieve labels bevatten plasticafval dat tot 50 kilometer van de kust is verzameld. Samen dragen we bij aan recycling en het verminderen van plasticvervuiling, terwijl we een duurzame toekomst creëren.

Een nieuwe duurzame golf

Made from the oceans, for the oceans

De Ocean Action Labels zijn bedoeld als de duurzame keuze om klanten van gedrukte PP-labels in staat te stellen duurzame keuzes te maken voor hun productverpakkingen. Ocean Action PP is gemaakt van plasticafval dat rechtstreeks uit de oceaan is verzameld, voornamelijk uit gebieden waar het probleem van 'plasticsoep' in de zee ernstig is. Zolemba's Ocean Action PP is beschikbaar in zowel wit als transparant permanent. De witte variant bestaat uit tot 85% oceaanplastic, en de transparante variant uit tot 90%!

Wat betekent dit voor jou?

Deze Ocean Action Labels vertegenwoordigen niet alleen een verandering in onze gedrukte labels, maar ook een belangrijke stap richting duurzaamheid voor ons allemaal. De nieuwe Ocean Action PP zal beschikbaar zijn in onze configurator. Met deze extra optie kunt u bewuste keuzes maken over duurzaamheid. Ocean Action PP-labels bieden dezelfde kwaliteit als standaard PP-labels, zodat u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen zonder in te boeten op kwaliteit. Het prijsniveau wordt verwacht vergelijkbaar te zijn met onze PP Forest-materialen. Ocean Action Labels laten consumenten zien dat uw merk zich inzet voor duurzaamheid, wat het vertrouwen in het merk versterkt. Met Ocean Action Labels kunnen consumenten bewuste keuzes maken tijdens het winkelen. Ze kunnen producten met duurzame labels herkennen en kiezen om merken te ondersteunen die zich inzetten voor het verbeteren van het milieu. Door Ocean Action PP-labels toe te voegen aan ons materialenassortiment, nemen wij als Zolemba de bewuste volgende stap richting een circulaire toekomst. We zijn enthousiast om deze vooruitgang in duurzaamheid samen met u te maken! U kunt nu Ocean Action PP-materialen vinden in de geprinte custom configurator.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible