Zolemba pakt uit op de Empack2018

Toffe verpakkingen, nieuwe technologieën en unieke materialen. Dit alles was te zien op de Empack2018 in de Jaarbeurs Utrecht afgelopen 10, 11 & 12 april 2018. Op deze beurs kwam de Nederlandse verpakkingsindustrie bijeen, om kennis te maken met de nieuwste en meest bijzondere ontwikkelingen op verpakkingsgebied.

Drie intensieve dagen formuleerden één taak: de klant introduceren in onze passie voor etiketten. Onze collega's Tidora, Danique, Alexander en Han zorgden ervoor om bezoekers een kijkje te geven in de wereld van Zolemba.

 

Zolemba - Leuk u te ontmoeten

 

Collega Tidora vertelt over haar ervaringen:

"Jaarlijks staan wij op de Empack. Door de diversiteit in bezoekers, interesses en technieken kijken wij hier telkens weer naar uit. Drie dagen lang waren we met minimaal vier collega's present. Het meest verassende vind ik, om klanten, met wie je alleen nog maar over de telefoon hebt gesproken, te ontmoeten. De Empack biedt op netwerkgebied veel kansen, niet alleen voor ons, maar ook voor onze klant. Ontzettend gaaf."

Uw etiket op maat: Sneller en Voordeliger

Binnenkort zult u kennismaken met onze 25 meter configurator! Deze op maat bestelmethode is speciaal ontworpen om een zo voordelig mogelijke prijs te kunnen aanbieden. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws rondom deze nieuwe bestelmethode te verkrijgen!

 

Hebben wij u kunnen inpakken..?

Direct in contact komen met Tidora, Danique, Alexander of Han? Dat kan! U kunt ons bereiken via +315 3737 0160 of kom gerust even spontaan langs voor een bakje koffie.

  

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible