Zolemba takes over LabelExpo Brussel

Heeft u ons team gezien op de Labelexpo in Brussel? Dat zou goed kunnen! Met een grote groep waren wij present, geheel in outfit. Onze nieuwe blauwe Zolemba-racepakken, die onze missie rondom snelle levering extra benadrukken, waren dé eyecatcher van de dag.

 

Labelexpo Brussel: meer dan alleen printers

De grootste labelbeurs van Europa telt negen hallen vol met de meest innoverende digitale persen, high-tech verpakkingsmaterialen en de laatste ontwikkelingen rondom stansen, coating en afwerking. Meer dan 35.000 bezoekers verbreden bij Labelexpo hun horizon en ervaren hoe efficiëntie en kwaliteit steeds nader bij elkaar komen.

 

Vier dagen lang heeft het Zolemba team actief kennis gemaakt met klanten, leveranciers, producenten en beursbezoekers. Tussen pak-en-stropdas viel het Zolemba team extra op door de felblauwe racepakken. Bent u met ons op de foto geweest? Tag ons op Facebook!

Collega Rik over zijn ervaring:

"Bij Team Zolemba houden we ervan om outside the box te denken. Ons innovatieve team maakte een statement op de LabelExpo door in onze vernieuwde racepakken te verschijnen. Naast de vele nieuwe indrukken die we als team hebben opgedaan, hebben we ook veel als fotomodel gestaan: iedereen wou wel een plaatje met ons schieten. Het was een geslaagde en gezellige dag. LabelExpo, volgende keer zijn we er zeker weer bij!"

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible