Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

BESTEL HIER UW BEDRUKTE ETIKETTEN

Diepvries etiketten 

 

Bent u op zoek naar diepvriesetiketten? Dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres! U profiteert namelijk van veel voordelen! De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden. Voor uw diepvriesetiketten beschikken wij over materiaal dat tegen temperaturen van -40ºC bestand is.

 

De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden:

- Snelle levertijden

- Geen cliché- en stanskosten

- Alles digitaal

- Lage prijzen

- Goede service

- Eigen machinepark

 

U kunt diepvriesetiketten bestellen met een full color opdruk. Wij gebruiken de meest geavanceerde machine om uw diepvriesetiketten te drukken. De diepvriesetiketten van Zolemba hebben een voortreffelijke kwaliteit. De diepvriesetiketten worden met behulp van een lasertechniek uitgesneden, dit gebeurd op eigen locatie in Haaksbergen. Op locatie worden alle soorten en maten diepvriesetiketten gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw diepvriesetiketten maken tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien profiteert u van een hoog kwaliteit diepvriesetiketten.

Doordat u de diepvriesetiketten rechtstreeks bij ons besteld kunnen wij de prijzen laag houden en uw diepvriesetiketten voorzien van de beste kwaliteit.

Doordat wij zelf produceren kunnen wij de diepvriesetiketten zeer snel leveren. Dus als u met spoed een diepvriesetiket wilt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kracht van Zolemba is dat wij zeer snel kunnen leveren.

 

Zolemba is ook een producent in ronde stickers. Deze kunt u bestellen in allerlei soorten en maten. Zolemba produceert voornamelijk ronde etiketten op rol. U kunt ook etiketten met logo bestellen. Zolemba produceert met de beste drukkwaliteiten. Zolemba is de leverancier van al uw stickers en etiketten voor verschillende toepassingen.

 

Zolemba is ook gespecialiseerd in full color stickers. De etiketten worden wel uitsluitend op rol geproduceerd. Denk aan blanco etiketten op rol, thermische etiketten op rol en nog veel meer!

Zolemba produceert ook zogenaamde glasstickers. Deze stickers zijn voorzien van een speciale kleefstof.

 

BESTEL HIER UW BEDRUKTE ETIKETTEN

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.