Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

12x Angles Morts Bus - dodehoek sticker

Papier van verantwoorde herkomst
Waarschuwings- etiketten
Behandelingsetiketten
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag

Prijs vanaf:

€ 19,95 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 19,95
Totaal prijs
€ 19,95
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

 

  • ✅ Niet goed, geld terug

  • ✅ Productie in Nederland

  • ✅ Op rekening bestellen is mogelijk

  • ✅ Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Meer informatie

Maak kennis met de Angles Morts-sticker, een essentieel veiligheidsaccessoire voor voertuigen die in Frankrijk rijden. Deze sticker heeft een afmeting van 170 mm x 250 mm en is voorzien van een opvallend rood kader met het woord "Attention" in witte letters bovenaan. Binnenin de sticker vind je een geel en zwart vlak met een gestileerd kruispunt, vier driehoekige waarschuwingsborden en een afbeelding van een vrachtwagen of bus. Onderaan de sticker staan trots de woorden "ANGLES MORTS" in hoofdletters in het zwart op een levendige gele achtergrond.

 

De Angles Morts-sticker is speciaal ontworpen voor voertuigen met hoogwaardige lak, zoals bussen, campers en vrachtwagens die op Franse wegen rijden. De sticker voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in artikel R.313-32-1 van de Franse wegcode.

In Frankrijk is het verplicht sinds 1 januari 2021 om dodehoekstickers te hebben op voertuigen van boven de 3,5 ton. Deze stickers worden op voertuigen geplaatst om bestuurders bewust te maken van de dode hoek. De dode hoek verwijst naar het gebied rondom een voertuig dat niet zichtbaar is in de zij- en achteruitkijkspiegels. Het is een gevaarlijke zone waar andere weggebruikers, zoals fietsers, voetgangers of motorrijders, zich kunnen bevinden zonder dat de bestuurder ze direct kan zien.

 

Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot boetes en sancties in overeenstemming met de Franse verkeerswetgeving. Het is dus belangrijk voor bestuurders van voertuigen die onder deze regelgeving vallen om ervoor te zorgen dat ze de vereiste dodehoekstickers correct hebben geïnstalleerd. Door het gebruik van dodehoekstickers kunnen bestuurders beter anticiperen op mogelijke gevaren en hun rijgedrag aanpassen om ongevallen te voorkomen, met name in relatie tot fietsers, voetgangers en motorrijders die zich in de dode hoek kunnen bevinden.

Specificaties

Waarschuwings- etiketten

Behandelingsetiketten

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.