Bixolon XD5-40dEK ethernet

SKU: LA-BI-40DEK
max. label breedte 118 mm netwerkaansluiting ja max. kerndoorsnede 25 mm
Productbeschrijving

Het netwerk model van onze Bixolon printers is de Bixolon XD5-40dEK ethernet. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Bixolon. Een groot voordeel van de Bixolon XD5-40dEK ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt.

Deze printer wordt geleverd zonder USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Het standaardmodel van onze Bixolon printers is de Bixolon XD5-40dEK ethernet. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Bixolon. De printer is geschikt voor etiketten tot 118 mm breed. Deze Bixolon printer print 178mm per seconde. De labelprinter maakt gebruik van de direct thermische printtechnologie waardoor er geen inkt, toner of inktlint nodig is. Tevens beschikt deze printer zowel over de SLCS, BPG-Z en BPL-E programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor bijzonder goede etiketten. De printer beschikt over een parallelle, seriële en USB poort. De Bixolon XD5-40dEK ethernet is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10. De Bixolon XD5-40dEK ethernet wordt exlusief USB aansluiting geleverd.

 

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatibele driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Meer Minder
Reviews
Aantal Per stuk
1 € 259,00
€ 259,00
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  • Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving
Reviews
Specificaties
Merk
Bixolon
Aansluiting
Ethernet LAN
USB
Printerserie
Bixolon XD5-40dEK ethernet
Printertype
Desktop printers
Max. kerndoorsnede
25mm
Max. labelbreedte
118mm
Resolutie
203dpi
Netwerkaansluiting
Ja
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible