Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bixolon XD5-40dK

Merk
Bixolon
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Nee
Resolutie
203dpi
Max. label breedte
118mm
Max. kerndoorsnede
25mm
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag

Prijs vanaf:

€ 219,00 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 219,00
Totaal prijs
€ 219,00
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

Meer informatie

Het standaardmodel van onze Bixolon printers is de Bixolon XD5-40dK. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Bixolon. De printer is geschikt voor etiketten tot 118 mm breed. Deze Bixolon printer print 178mm per seconde. De labelprinter maakt gebruik van de direct thermische printtechnologie waardoor er geen inkt, toner of inktlint nodig is. Tevens beschikt deze printer zowel over de SLCS, BPG-Z en BPL-E programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor bijzonder goede etiketten. De printer beschikt over een parallelle, seriële en USB poort. De XD5-40dK is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10. De XD5-40dK wordt exlusief USB aansluiting geleverd.

 

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatibele driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Het standaardmodel van onze Bixolon printers is de Bixolon XD5-40dK. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Bixolon. Enkele voordelen van de Bixolon XD5-40dK zijn het kleine formaat en de eenvoudige bediening.

 

Deze printer wordt geleverd zonder USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

 

Specificaties

Merk

Bixolon

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Bixolon XD5-40dK

Aansluiting

USB

Printer type

Desktop printers

Netwerkaansluiting

Nee

Resolutie

203dpi

Max. label breedte

118mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.